Libnet.ro
UNICEF

08:30

Au peste 35 de ani, dar sunt mai sexy decat multe femei de 20!

ADPM ADPM,
Au peste 35 de ani, dar sunt mai sexy decat multe femei de 20!

Timpul nu iarta pe nimeni. Inevitabil, odata cu trecerea lui, pielea si muschii devin din ce in ce mai greu de intretinut tinere si ferme. Iar atunci cand esti persoana publica, acest fapt devine din ce in ce mai apasator. De multe ori, vedetele apeleaza la chirurgii esteticieni pentru a rezolva problema imbatranirii dintr-un foc. Nu de fiecare data operatiile sunt solutia ideala, intrucat pot oferi un aspect nenatural, chiar inspaimantator. Continue reading . continuă pe ADPM

INTERVIU Cornel Dinu, la 65 de ani: Am ajuns mai rau decat in 1950

Peste o jumatate de secol - ani petrecuti in fotbal. Cornel Dinu reprezinta una dintre cele mai pertinente voci in materie de analiza a sportului rege. Dinu e in continuare administrator delegat la Dinamo, dar s-a retras din linia intai, insa nu si din sufletul dinamovistilor.

VIDEO La doar patru ani este mai inteligenta decat 99% din oamenii de pe planeta si a intrat in clubul geniilor

O fata de patru ani din Statele Unite ale Americii poate recita capitala fiecarei tari din lume, este mai desteapta decat parintii sai si a devenit ultimul membru al grupului Mensa, considerat clubul geniilor.

Ce se va intampla cu SUA peste 3 ani? Primul pas, facut chiar in aceste momente

Joe Biden si fostul secretar de Stat Hillary Clinton, amandoi posibili candidati la succesiunea lui Barack Obama peste trei ani, au luat micul dejun impreuna marti, a anuntat Biroul vicepresedintelui american.

HOT! Cele mai sexy fotografii ale vedetelor de pe Facebook!

De la Inna, Adela Popescu si pana la Bianca Dragusanu sau Madalina Ghenea, vedete autohtone nu ezita sa posteze pe Facebook imagini ce le prezinta in ipostaze extrem de sexy, incingand astfel la maxim imaginatia fanilor! Continue reading .

Rata creditului Prima Casa in lei este cu 30% mai mare decat cea in euro

Rata la un credit Prima Casa in lei este, in prezent, cu 30% mai mare fata de rata la un credit in euro, potrivit unei analize Imobiliare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )