Libnet.ro
UNICEF

06:30

Peste 4.400 de romani sunt izolati la domiciliu in toata tara, in contextul crizei generate de coronavirus

Antena3 Antena3,
Peste 4.400 de romani sunt izolati la domiciliu in toata tara, in contextul crizei generate de coronavirus

Peste 4. 400 de persoane sunt izolate la domiciliu in toata tara, ca masura depreventie in vederea prevenirii si diminuarii riscurilor de contaminare cucoronavirus, 920 dintre acestea fiind doar in Bucuresti. continuă pe Antena3

Seful Directiei de Sanatate Publica Neamt isi poate pierde functia. Oficialul n-a anuntat ca trei afaceristi chinezi reveniti in Romania sunt izolati la domiciliu

Prefectul de Neamt a cerut ministerului demiterea conducerii Directiei de Sanatate Publica, deoarece nu a anuntat ca trei cetateni chinezi sunt izolati la domiciliu.

Peste 50 de gorjeni, izolati la domiciliu dupa ce au intrat in contact cu italianul infectat cu coronavirus. Primaria unei comune s-a inchis

Peste 50 de gorjeni care au intrat in contact direct sau indirect cu italianul depistat cu coronavirus sunt izolati la domiciliu.

CORONAVIRUS |17 romani sunt in carantina. 1.000 de persoane, izolate la domiciliu

Romania este in alerta din cauza coronavirului. Fie ca sunt oameni veniti din zone cu focar sau prezinta simptome, zeci de cazuri sunt in acest moment in atentia specialistilor. La Sibiu, un cetatean italian.

Profesori din Corabia, izolati la domiciliu. Doar unul ar fi completat formularul in aeroport

Mai multe cadre didactice care s-au intors luni din regiunea Veneto , zona de risc din Italia, sunt izolati la domiciliu.

Noi detalii despre familia italianului cu coronavirus: Sotia este in carantina, iar socrii sunt izolati la domiciliu

Sotia barbatului italian depistat cu coronavirus este in carantina, iar socrii acestuia sunt izolati la domiciliu, a precizat prefectul din Gorj, miercuri dimineata.

Masuri fara precedent pe aeroporturile din toata tara. Ce trebuie sa stie cei care ajung pe Otopeni

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )