Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 4.600 de apeluri la TelVerde anticoruptie, cele mai multe sesizari, pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Peste 4.600 de apeluri la TelVerde anticoruptie, cele mai multe sesizari, pentru luare de mita

Peste 4. 600 de sesizari au fost primite la TelVerde al DGA, majoritatea pentru luare de mita, printre apeluri fiind insa si unele de la persoane care cereau zece mii sau reclamau dureri din cauza unuia cu capacitati paranormale de dezintegrare, care are un laser cu care ingalbeneste frunzele. continuă pe Adevărul

DGA: Peste 4.600 de apeluri la Telverde privind fapte de anticoruptie. Cele mai multe sesizari, pentru luare de mita

Peste 4. 600 de sesizari au fost primite la TelVerde al DGA, majoritatea pentru luare de mita, printre apeluri fiind insa si unele de la persoane care cereau zece mii sau reclamau dureri din cauza unuia cu capacitati paranormale de.

Care sunt orasele din Romania cu cele mai multe crime

15 bebelusi si 420 de adulti au fost omorati in 2013, cele mai mare rate ale crimelor inregistrandu-se in Craiova si Iasi, arata raportul Institutului de Medicina Legala pe 2013.

TOP 10 videoclipuri cu cele mai multe vizualizari pe YouTube!

Fie ca este vorba despre melodii ale unor artisti celebri, hit-uri care au facut inconjurul lumii si au tinut primele locuri ale celor mai importante topuri, fie ca este vorba despre filmulete haioase, iata care sunt cele mai vizionate clipuri ale tuturor timpurilor, pe YouTube!.

Colectionarul de trofee. Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor roman. Topul tehnicienilor cu cele mai multe titluri

Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor roman, si-a mai trecut marti un titlu in palmares, Supercupa Ucrainei, dupa ce Sahtior a invins-o pe Dinamo Kiev 2-0). Lucescu 68 de ani) a ajuns la 29 de trofee 20 cu Sahtior), mult peste regretatul Stefan Kovacs si Cosmin Olaroiu, cei doi care-l urmeaza in topul celor mai galonati tehnicieni romani.

Prima Casa: 11.000 de garantii in primele 6 luni. Cat a mai ramas din plafonul pe 2014

Aproximativ jumatate din plafonul total disponibil in 2014 in programul Prima Casa a fost utilizat in primele 6 luni ale anului. Cele mai multe solicitari de credite prin programul Prima Casa vin din Bucuresti, care acopera 30% din cererea de locuinte.

TelVerde anticoruptie DGA - peste 4.600 de apeluri in prima jumatate de an

Linia TelVerde Anticoruptie functioneaza din 2005. La aceasta linie telefonica raspund ofiteri din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, de luni pana vineri, intre orele 8. 00 si 16:00.

Institutiile statului in topul rau-platnicilor la utilitati. La apa au facturi restante de peste un milion de lei. Spitalul are cele mai mari datorii

Institutiile statului la Botosani au ajuns in topul datornicilor la utilitati. Sefii de la societatea care furnizeaza apa potabila se plang ca inclusiv Politia sau Spitalul Judetean consuma apa fara sa o plateasca. Datoriile pe care institutiile statului au ajuns sa le aiba numai la operatorul de apa se ridica la peste 1 milion de lei.

Mai multe trenuri au intarzieri din cauza unei defectiuni la un macaz din statia Ciolpani

Mai multe trenuri au intarzieri intre 20 si 50 de minute din cauza unei defectiuni la un macaz din statia Ciolpani, judetul Ilfov. Timp de doua ore, circulatia feroviara s-a desfasurat pe o singura linie din cele patru din zona.

FOTO. Cum au aparut cele mai URATE cladiri din Galati

Din cauza lipsei de profesionalism si a coruptiei celor de care depinde urbanistica orasului, pe strazile Galatiului au aparut, in ultimii 10-15 ani, tot mai multe constructii ciudate, unele chiar hidoase. Este, de fapt, o manelizare a peisajului urban, la care fostii primari, de pana in 2012, Eugen Durbaca si Dumitru Nicolae, au asistat impasibili.

Casa Bruck, una dintre cele mai frumoase cladiri din Timisoara, salvata de un italian care si-a convins vecinii sa o renoveze

Un italian si-a convins vecinii sa puna mana de la mana pentru a renova una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Timisoara, Casa Bruck. Construit in urma cu peste 100 de ani, in stilurile Art Nouveau si Secession, imobilul din Piata Unirii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )