Libnet.ro
UNICEF

19:00

Peste 4.600 de persoane vaccinate anti-COVID-19

România Liberă România Liberă,
Peste 4.600 de persoane vaccinate anti-COVID-19

In ultimele 24 de ore, potrivit datelor puse la dispozitie de catre Institutul National de Sanatate . continuă pe România Liberă

Valeriu Gheorghita: Din peste 2.060 de persoane vaccinate s-a inregistrat o singura reactie adversa alergica minora. Evolutia e foarte buna acum Modulul de programare se deschide sincronizat cu disponibilitatea vaccinurilor

Valeriu Gheorghita a precizat ca din peste 2. 060 de persoane vaccinate impotriva COVID-19 s-a inregistrat o singura reactie adversa minora, de tip alergic, care nu a necesitat tratament medical deosebit, iar.

CORONAVIRUS |Peste 10.000 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 in Romania: 26 de reactii minore, raportate de la inceputul campaniei de imunizare

Peste 10. 000 de romani au fost vaccinati anti-COVID-19 de la inceputul campaniei de imunizare, in 27 decembrie, si pana acum, anunta Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea.

Alte 712 persoane, vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Cate reactii adverse usoare au fost inregistrate

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 a anuntat, marti, ca 712 persoane au fost vaccinate impotriva coronavirus in ultimele 24 de ore, numarul total al celor vaccinati ajungand la 2. S-au inregistrat pana acum 7 reactii adverse usoare, 6 in ultimele 24 de ore.

135 de persoane vaccinate in prima zi la Sibiu

Campania de vaccinare impotriva coronavirus a inceput, joi, la Sibiu, fiind vaccinate 135 de cadre medicale din mai multe sectii ale Spitalului Judetean Sibiu, dar si din alte unitati sanitare alocate centrului de vaccinare, potrivit News.

La Cluj, din 165 de persoane vaccinate anti-covid, o singura asistenta a suferit o reactie alergica usoara

Prefectura Cluj anunta ca 165 de persoane s-au vaccinat pana in prezent, iar o asistenta medicala care se stia cu alergii, fara a avea contraindicatie la vaccinare, a suferit o man.

LA CLUJ Din 165 de persoane vaccinate anti-covid, o singura asistenta a suferit o reactie alergica

Prefectura Cluj anunta ca 165 de persoane s-au vaccinat pana in prezent, iar o asistenta medicala care se stia cu alergii, fara a avea contraindicatie la vaccinare, a suferit o man.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )