Libnet.ro
UNICEF

21:00

Peste 500 de cazuri noi de HIV/SIDA in acest an. Romania, cel mai mare numar de supravietuitori de lunga durata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 500 de cazuri noi de HIV/SIDA in acest an. Romania, cel mai mare numar de supravietuitori de lunga durata

Peste 12. 700 de persoane cu HIV/SIDA erau inregistrate la 30 septembrie, dintre care 524 sunt cazuri noi, fiind estimata o crestere a infectiilor, in special in randul celor care isi administreaza droguri intravenoase, a spus managerul Institutului. continuă pe Wall-Street Ro

Streinu Cercel: In Romania sunt peste 12.700 de pacienti cu HIV/SIDA, 550 cazuri noi. Se estimeaza o crestere

Peste 12. 700 de persoane cu HIV/SIDA erau inregistrate la 30 septembrie, dintre care 524 sunt cazuri noi, fiind estimata o crestere a infectiilor, in special in randul celor care isi administreaza droguri intravenoase, a spus miercuri managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cerccel.

Peste 12.000 de romani sufera de HIV/SIDA

Numarul bolnavilor cu HIV/SIDA in Romania depaseste 12. 000, dintre care 524 sunt cazuri noi care au fost depistate in acest an, a declarat miercuri managerul Institutului Matei Bals, prof. dr. Adrian.

Institutul Matei Bals: Numarul pacientilor cu HIV/SIDA ar putea creste

Numarul persoanelor cu HIV/SIDA ar putea creste, in special in randul celor care isi administreaza droguri intravenoase, avertizeaza managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, citat de Mediafax.

Obezitatea cauzeaza anual aproape 500.000 de cazuri noi de cancer

Aproape o jumatate de milion de cazuri noi de cancer la adulti pot fi asociate pe plan mondial, in fiecare an, cu obezitatea sau cu greutatea in exces, informeaza Mediafax.

Aproape 500.000 de cazuri noi de cancer, asociate pe plan mondial cu excesul de greutate

Aproape o jumatate de milion de cazuri noi de cancer la adulti pot fi asociate pe plan mondial, in fiecare an, cu obezitatea sau cu greutatea in exces. Un studiu publicat de revista medicala The Lancet Oncology.

Wall Street: Dow Jones si S P 500 ating noi recorduri

Bursa de la New York continua sa se consolideze in absenta evenimentelor majore din piata, Dow Jones si S P 500 atingand noi maxime luni intr-un debut de saptamana calm, investitorii fiind cu gandul la pauza de Ziua Recunostiintei.

Contrabanda cu tigarete a atins cel mai scazut nivel din acest an

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in septembrie o scadere cu 1,6 puncte procentuale, la 15,4%, de la 17% in iulie , cel mai scazut nivel din acest an, insa peste media anuala din ultimii doi ani, de circa 13%, cea mai afectata regiune fiind cea.

Piata de leasing operational va creste cu 15% in acest an

Piata de leasing operational va creste cu 15% in acest an fata de 2013, atingand aproximativ 50. 000 de unitati, peste obiectivul anuntat la inceputul anului, a declarat directorul general al Fleet Management Services, Daniel Ivan.

Hornbach va depasi in acest an pragul de 100 mil. euro si reincepe expansiunea in Romania: care sunt prioritatile nemtilor la nivel local

Hornbach, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj la nivel local, va depasi in acest an pragul de 100 de milioane de euro, iar din 2015 nemtii vor reincepe expansiunea la nivel local, prin inaugurarea unui nou magazin in zona.

Comisia de Prognoza estimeaza o crestere economica de 2,6% pentru acest an si de 2,5% pentru 2015

Comisia Nationala de Prognoza se asteapta la o crestere economica de 2,6% in acest an si de 2,5% pentru 2015, potrivit celor mai recente estimari, apropiate de cele avansate in luna mai, de 2,5% pentru 2014, respectiv 2,6% pentru 2015.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )