Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 550 de obiecte de tezaur din aur si argint, disparute de la Muzeul Regiunii Portile de Fier

Hotnews Hotnews,
 Peste 550 de obiecte de tezaur din aur si argint, disparute de la Muzeul Regiunii Portile de Fier

Un numar de 559 de piese de tezaur, respectiv monede din aur si argint si o bratara dacica, in valoare totala de 45. 500 de lei, au disparut de la Muzeul Portile de Fier din Drobeta Turnu Severin, iar Politia a inceput o ancheta in acest caz, fiind deschis dosar penal pentru furt si neglijenta, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Peste 550 de obiecte de tezaur din aur si argint, disparute de la Muzeul Regiunii Portile de Fier

Un numar de 559 de piese de tezaur, respectiv monede din aur si argint si o bratara dacica, in valoare totala de 45. 500 de lei, au disparut de la Muzeul Portile de Fier din Drobeta Turnu Severin, iar Politia.

Aproape 600 de monede din aur si argint, o bratara dacica si o fibula dacica au disparut de la Muzeul Regiunii Portilor de Fier

Aproape 600 de monede din aur si argint, dar si o bratara dacica din argint au disparut din colectia Muzeului Regiunii Portilor de Fier din Drobeta Turnu Severin. Conducerea muzeului sustine ca a observat lipsa acestor obiecte cu ocazia unui inventar si imediat a sesizat politia. Oamenii legii au demarat cercetarile si au deja un cerc de suspecti.

Peste 500 de profesori din Vaslui au dat in judecata scolile, solicitand plata unor drepturi banesti

Peste 500 de profesori din 23 de unitati de invatamant din judetul Vaslui au dat in judecata scolile unde isi desfasoara activitatea, nemultumiti ca drepturi banesti castigate in intanta le sunt.

Peste 70 de militari din patru state participa la un exercitiu NATO la Alba Iulia

Peste 70 de militari din Bulgaria, Croatia, Georgia si Romania participa, incepand de marti, la Alba Iulia, la un exercitiu multinational NATO in cadrul caruia vor simula actiuni de reconstructie a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )