Libnet.ro
UNICEF

21:30

Peste 7 000 de imigranti au sosit in Serbia intr-o singura noapte

B1 B1,
Peste 7 000 de imigranti au sosit in Serbia intr-o singura noapte

Peste 7 000 de imigranti au traversat Macedonia si au ajuns in Serbia in noaptea de sambata, potrivit inaltului Comisariat ONU pentru Refugiati, informeaza AFP, citata de Agerpres. Peste 7. 000 au ajuns in. continuă pe B1

Peste 3.000 de imigranti, salvati de pe Marea Mediterana

Marina italiana a salvat aproximativ 3. 000 de imigranti aflati la bordul mai multor ambarcatiuni, pe Mediterana, relateaza Mediafax.

Peste 2.000 de imigranti, blocati la granita dintre Grecia si Macedonia (VIDEO)

Aproximativ 2. 000 de imigranti au ramas blocati in noapte de vineri spre sambata la granita dintre Grecia si Macedonia, relateaza AFP, preluat de Agerpres. Majoritatea imigrantilor au dormit sub cerul liber,.

Peste 15.000 de persoane, arestate in China pentru ca au pus in pericol securitatea Internetului

China este una dintre cele mai ostile tari cand vine vorba de libertatea de exprimare, iar regulile stricte privind Internetul sunt faimoase in intreaga lume. Acele reguli tocmai au devenit si mai ostile fata de cetateni. Cel putin asta putem presupune citind cel mai nou anunt al guvernului. Aparent, 15. 000 de persoane au fost puse [] Peste 15. 000 de persoane, arestate in China pentru ca au pus in pericol securitatea Internetului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Suvoi de imigranti spre Italia si Grecia, in ultimele 24 de ore. Peste 4.000 de oameni salvati din apele Mediteranei

Ultimele 24 de ore au fost marcate de un urias suvoi de imigranti pe Marea Mediterana. Oamenii au plecat cu ambarcatiuni din nordul Africii, destinatia lor fiind Italia si Grecia.

Vaslui: 80 de perchezitii la persoane suspecte de furt cu energie electrica. Prejudiciul se ridica la peste 400.000 de lei

Peste 100 de politisti vasluieni efectueaza perchezitii in Barlad si Miurgeni, dar si in zone de la periferie la persoane suspectate de furt cu energie electrica, care ar fi prejudiciat statul cu aproximativ.

Rusia: Exeercitii militare de amploare vor avea loc in sase regiuni, implicand peste 6.000 de militari si 750 de echipamente

Ministerul rus al Apararii a anuntat luni exercitii de amploare speciale in sase regiuni ale Federatiei Ruse. Acestea implica peste sase mii de militari si 750 de echipamente. Exercitiile vor avea loc in perioa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )