Libnet.ro
UNICEF

07:30

Peste 70% din autoturismele din Romania sunt mai vechi de noua ani

Adevărul Adevărul,
Peste 70% din autoturismele din Romania sunt mai vechi de noua ani

Aproape 73% dintre autoturismele inmatriculate la 31 decembrie aveau o vechime mai mare de noua ani, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. continuă pe Adevărul

Vremea rea da peste cap transporturile din Turcia. Aproape 100 de zboruri au fost anulate

Compania Turkish Airlines a anulat 95 de zboruri din cauza vantului puternic din zona metropolei turce Istanbul, potrivit unui anunt postat sambata pe site-ul companiei, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Sustinem puternic dorinta oamenilor din Moldova sa aiba lideri responsabili care pot sustine impreuna un program de reforme. Acesta e cel mai bun mod de a asigura viitorul Moldovei. Romania si SUA au programe de sustinere in domeniul securitatii pentru Moldova, asa cum are si NATO, dar e nevoie de un guvern cu care sa lucram pentru a implementa aceste programe, a declarat luni Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei SUA.

Carcasele de smartphone cu pietre Swarowski - din ce in ce mai cautate

Carcasele pentru smartphone cu pietre Swarowski sau electroplacare lucioasa gold/silver sunt din ce in ce mai cautate, asemeni carcaselor si huselor cat mai slim si foliilor de protectie ecran cu un grad de rezistenta cat mai mare la socuri, ne-a spus Ruxandra Bucurei, General Partner Arco Expert.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )