Libnet.ro
UNICEF

08:00

Peste 80 de angajati ai MAI, condamnati definitiv pentru coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 80 de angajati ai MAI, condamnati definitiv pentru coruptie

Peste 80 de lucratori din Ministerul Afacerilor Interne MAI) au fost condamnati definitiv pentru fapte de coruptie anul trecut, conform bilantului Directiei Generale Anticoruptie DGA), care mai transmite ca, de la infiintarea structurii, au fost pronuntate de catre judecatori peste o mie de hotarari definitive. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 80 de angajati ai MAI, condamnati pentru coruptie, in 2013.

Peste 80 de lucratori MAI au fost condamnati definitiv pentru fapte de coruptie in 2013, se arata in bilantul Directiei Generale Anticoruptie DGA), informeaza Mediafax. In dosarele instrumentate de DGA, instantele au pronuntat, anul trecut, 280 de hotarari, dintre care 170 hotarari au ramas definitive. Totodata, instantele au condamnat, in total, 484 persoane, dintre care 247 definitiv. Din randul persoanelor condamnate definitiv, 83 au reprezentat lucratori ai ministerului, se mai arata .

9 din 41: Bilantul sefilor de Consilii Judetene condamnati, urmariti penal sau judecati pentru coruptie

Mircea Cosma, unul dintre cei mai influenti baroni locali ai PSD a fost saltat marti de DNA, iar Constantin Nicolescu, seful de la CJ Arges a fost declarat in conflict de interese printr-o decizie definitiva a Inaltei Curti. Cei doi sunt doar ultimii dintr-o lista lunga a sefilor de Consilii Judetene condamnati, urmariti penal sau trimisi in judecata de catre procurori. Nu mai putin de noua presedinti de CJ-uri din tara sunt urmariti penal sau judecati deja in instanta pentru coruptie, unii chiar in mai multe dosare, iar in cazul unora s-au pronuntat deja primele sentinte si condamnari. Mai mult, unul dintre cei mai influenti sefi de judet din ultimii zece ani a ajuns in fata Instantei Supreme si este judecat pentru frauda, insa, intre timp, a ajuns omul numarul doi din actualul guvern.

Fostul premier ceh Petr Necas, pus sub acuzare pentru coruptie

Fostul premier ceh Petr Necas a fost inculpat pentru coruptie in cazul scandalului care a condus la caderea guvernului sau, in iunie 2013, si a provocat o criza politica, a anuntat, ieri, avocatul sau, relateaza AFP.

Fostul premier ceh Petr Necas, inculpat pentru coruptie

Ostul premier ceh Petr Necas a fost inculpat pentru coruptie in cazul scandalului care a condus la caderea guvernului sau, in iunie 2013, si a provocat o criza politica, a anuntat marti avocatul.

Fostul premier ceh Petr Necas, pus sub acuzare pentru coruptie

Fostul premier ceh Petr Necas a fost pus sub acuzare pentru coruptie dupa scandalul care a dus la caderea guvernului sau de centru drepata, in iunie 2013, si a provocat o criza politica, a anuntat marti avocatul sau, citat de AFP.

Seful CJ Prahova, retinut pentru coruptie, ramane internat.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, retinut de DNA pentru coruptie, ramane internat la Spitalul Prahova, conform Mediafax. Miercuri, o comisie de medici cardiologi se va intruni pentru a stabili conduita terapeutica de urmat, conform purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, medicul Andrei Ilinca. Ilinca nu a facut public diagnosticul pus presedintelui CJ Prahova, insa surse medicale spun ca acesta a suferit un puseu de tensiune. Marti seara, Cosma a fost internat la .

Astra Asigurari: Suntem o companie solida. La sfarsitul anului 2013, indicatorii de lichiditate si solvabilitate vor fi de peste doua ori mai mari decat minimul legal

Astra Asigurari a transmis duminica un comunicat in care subliniaza ca este o companie solida, care isi respecta clientii si partenerii de afaceri. In acest sens, asiguratorul sustine ca principalii indicatori de lichiditate si solvabilitate se vor situa la un nivel de peste doua ori mai mare decat minimul legal, dupa prezentarea rezultatelor financiare consolidate la 31. 2013 si ca va avea cel mai mare capital social din piata romaneasca de asigurari - 436. 517 lei.

Biserica, filantrop de peste 80 de milioane de lei in 2013

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a cheltuit peste 80 de milioane de lei pentru activitati filantropice in 2013, ajutand aproape 23. 000 de copii si 15. 000 de batrani, precum si peste 13. 000 de victime ale traficului de persoane, ale violentei familiale, ale calamitatilor, detinuti eliberati si someri, potrivit bilantului prezentat miercuri.

Gruia Stoica si Doru Bostina, trimisi in judecata pentru coruptie

Gruia Stoica foto) si avocatul Doru Bostina au fost trimisi in judecata. Omul de afaceri este acuzat ca i-ar fi dat lui Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui organizata de.

Cum alegi cel mai bun antivirus pentru device-ul tau?

Piata aplicatiilor de tip antivirus cred ca este cea mai profitabila, avand in vedere numarul extrem de mare de optiuni pe care il aveti la dispozitie. Cei mai multi dintre utilizatorii de PC-uri considera ca au nevoie de un antivirus. Mai mult decat atat, acum si telefoanele inteligente au nevoie de o astfel de aplicatie. Multe dintre sistemele preinstalate de producator vin cu unul, dar cei mai multi dintre noi apeleaza la parerea unui prieten ,,care se pricepe pentru a [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )