Libnet.ro
UNICEF

18:00

Peste jumatate dintre somerii din sase state UE, intre care Romania, sunt in risc de saracie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste jumatate dintre somerii din sase state UE, intre care Romania, sunt in risc de saracie

Peste jumatate dintre somerii din sase state europene, intre care se afla si Romania, se afla in risc de saracie, potrivit datelor aferente anului 2016 publicate, ieri, de biroul european de statistica Eurostat, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Peste jumatate dintre somerii din sase state UE, intre care Romania, sunt in risc de saracie

Peste jumatate dintre somerii din sase state europene, intre care se afla si Romania, se afla in risc de saracie, potrivit datelor aferente anului 2016 publicate luni de biroul european de statistica Eurostat, citat de News. ro.

Cod portocaliu de ger in peste jumatate de tara, incepand de luni: Temperaturile vor fi comparabile cu minimele record inregistrate in aceasta perioada / Cod galben de ger in toata Romania, de duminica dimineata

Administratia Nationala de Metorologie a emis un cod portocaliu de ger, valabil in peste jumatate de tara incepand de luni ora 03. 00 pana joi ora 10. In Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia si Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar si pe parcursul zilelor, cand valorile termice vor fi comparabile cu recordurile inregistrate in aceasta perioada.

Studiu: Peste 18% dintre elevi sustin ca parintii doar cred ca stiu cu ce se ocupa ei pe internet

Peste 18% dintre elevi sustin ca parintii lor doar cred ca stiu cu ce se ocupa ei pe internet, dar in realitate nu stiu chiar tot, in timp ce alti peste 13% declara ca parintii nu stiu mai nimic din ce fac atunci cand sunt online, releva un studiu al Institutului de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii privind modul in care copiii utilizeaza internetul, transmis sambata de Politia Romana.

Tara din Uniunea Europeana care produce prea multi bani. Are record de angajati

Germania, prima economie europeana, a incheiat anul 2017 cu cel mai mare excedent bugetar inregistrat de la reunificarea tarii in 1990, gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )