Libnet.ro
UNICEF

14:00

Peste patru milioane de euro pentru refacerea malurilor Begai pe o lungime de aproape noua kilometri

Adevărul Adevărul,
Peste patru milioane de euro pentru refacerea malurilor Begai pe o lungime de aproape noua kilometri

Malurile canalului Bega din Timisoara au fost refacute in urna unui proiect european in valoare de 4. 004 de euro. continuă pe Adevărul

CFR reabiliteaza 21 de poduri si podete feroviare, contract estimat la peste 36 milioane euro

CFR SA cauta constructor pentru reabilitarea 17 poduri si 4 podete feroviare apartinand sucursalei CF Galati, acordul avand o valoare estimata de 36,5 milioane euro, inclusiv TVA, informeaza.

Aproape 100.000 de turisti au cheltuit peste 12,5 milioane euro pentru minivacanta de 1 Mai

Un numar de 99. 000 de turisti si-au petrecut minivacanta de 1 Mai in statiunile din tara, unde au cheltuit aproximativ 12,5 milioane de euro, potrivit analizei realizate de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Rezervele valutare la BNR au scazut cu peste 500 milioane de euro, in aprilie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 30,094 miliarde euro, la finalul lunii aprilie, in scadere cu peste 500 milioane euro fata de 30,599 milioane euro la sfarsitul lui martie.

Gareth Bale: Omul invizibil pentru Real Madrid in meciul cu Juventus - Cifre dezamagitoare pentru jucatorul de peste 90 de milioane de euro

In vara lui 2013, Real Madrid l-a transferat pe Gareth Bale de la Tottenham pentru o suma de cel putin 90 de milioane de euro unele surse spun ca ar fi fost mai scump decat Cristiano Ronaldo). Jucatorul s-a ridicat insa doar in putine cazuri la nivelul asteptarilor echipei de pe Santiago Bernabeu. Contra lui Juventus, Bale a jucat rolul omului invizibil, cifrele galezului fiind dezamagitoare.

Rezervele valutare la BNR au scazut cu peste 500 milioane, in aprilie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 30,094 miliarde euro, la finalul lunii aprilie, in scadere cu peste 500 milioane euro fata de 30,599 milioane euro la sfarsitul lui martie.

Milioane de lei, risipite pentru refacerea studiilor de fezabilitate

Risipa de bani a statului continua cand vine vorba de autostrazi. Acestea vor inghiti alte 206 milioane de lei, dar banii nu se duc pentru constructia lor, ci pentru refacerea studiilor de fezabilitate care au.

Safety Broker a intermediat in prime brute de peste 20 mil. euro

Safety Broker a intermediat in primul trimestru al acestui an prime brute in valoare de 91,3 milioane lei 20,6 milioane euro), cu 12% peste cele aferente perioadei similare a anului trecut, a anuntat marti compania de brokeraj in asigurari.

Buzaul rateaza o importanta finantare europeana, de peste 30 de milioane de euro, pentru gestionarea deseurilor

Master planul de gestionare a deseurilor din judetul Buzau, care prevedea crearea unui sistem comun de colectare a deseurilor si depozitare intr-o noua groapa de gunoi, moare din fasa. Motivul: mai multe primarii inscrise in proiect au inceput sa se retraga, preferand sa isi dezvolte propriile firme de salubritate.

Lichiditate de peste 10 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 703,52 milioane lei 2. 485,09 milioane euro).

Enterprise Investors achizitioneaza 76% din 3S pentru 22 milioane euro

Polish Enterprise Fund VII PEF VII), un fond de private equity administrat de Enterprise Investors, a semnat un acord de achizitionare a 76% din actiunile 3S SA, companie din telecomunicatii ce opereaza in sudul Poloniei, valoarea tranzactiei fiind de 22 milioane euro, arata un comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )