Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar

Hotnews Hotnews,
 Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar, potrivit Agerpres. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, anul scolar 2015 - 2016 are 36 de saptamani de cursuri, insumand 175 de zile lucratoare. continuă pe Hotnews

Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar

Anul scolar se structureaza pe doua semestre. Astfel, cursuri se vor desfasura de luni, 14 septembrie, pana vineri, 18 decembrie 2015. in perioada 31 octombrie 8 noiembrie clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar vor avea vacanta.

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep scoala. Aproximativ 800 de cladiri ale unitatilor de invatamant sunt in curs de renovare

Vacanta s-a incheiat, iar pentru elevi este prima zi de scoala, asa ca parintii s-au grabit sa-i duca pe copii la festivitati, informeaza B1 TV. Cei mai multi nu pot renunta la masini, desi tocmai din ac.

Administratorul unei firme din Arad, cercetat pentru evaziune fiscala de peste 18 milioane de lei

Administratorul unei firme din Arad este cercetat penal pentru evaziune fiscala de peste 18 milioane de lei, care a fost descoperita in urma unei inspectii fiscale de rutina facuta de ANAF, transmite corespondentul Mediafax .

Peste 52.000 de elevi din Alba incep noul an scolar. Aproape 5% dintre acestia vor invata in scoli fara autorizatie sanitara

Peste 50. 000 de elevi din Alba incep luni, 14 septembrie, noul an scolar. Acesta inseamna 36 de saptamani de cursuri, adica 175 de zile lucratoare, mai putin in cazul claselor a VIII-a si a XII-a, care vor incheia anul scolar mai devreme datorita evaluarilor nationale si a examenului de Bacalaureat.

Renault a investit peste 20 milioane euro in infrastructura informatica din Romania

Grupul francez Renault, proprietarul Dacia, a investit in infrastructura informatica din Romania peste 20 de milioane de euro, ritmul anual al investitiilor fiind in prezent de 1,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )