Libnet.ro
UNICEF

14:30

Peste zece mii de pelerini, astepati la Manastirea Putna

Adevărul Adevărul,
Peste zece mii de pelerini, astepati la Manastirea Putna

Zeci de mii de pelerini sunt asteptati sa participe, vineri, la praznicul Adormirii Maicii Domnului la Manastirea Putna. Pelerinii se vor inchina la mormantul Sfantului Stefan cel Mare din biserica manastirii. continuă pe Adevărul

Zeci de mii de pelerini, astepati la Manastirea Putna

Zeci de mii de pelerini sunt asteptati sa participe, vineri, la praznicul Adormirii Maicii Domnului la Manastirea Putna. Pelerinii se vor inchina la mormantul Sfantului Stefan cel Mare din biserica manastirii.

Victor Ponta si Daciana Sarbu, binecuvantati la Manastirea Putna

Premierul Victor Ponta si sotia sa, eurodeputata Daciana Sarbu, au fost binecuvanti, vineri, de arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, si staretul Manastirii Putna, la sfarsitul slujbei care a fost oficiata vineri la Manastirea Putna si la care au participat peste 10. 000 de persoane, informeaza Mediafax.

Crestinii sarbatoresc Sfanta Maria Mare: Manifestari de Ziua Marinei si zeci de mii de pelerini la Manastirea Nicula (VIDEO)

Zi de mare sarbatoare pentru Crestini. Astazi sarbatoresc Sfanta Maria. Peste 2,2 milioane de romani sunt sarbatoriti astazi. Dintre acestia, peste 1,8 milioane sunt femei, iar cele mai frecvente nume sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )