Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pete Sampras: Roger Federer mai poate castiga un turneu de Grand Slam, chiar la Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 Pete Sampras: Roger Federer mai poate castiga un turneu de Grand Slam, chiar la Wimbledon

Roger Federer a castigat 17 turnee de Grand Slam de-a lungul carierei un record pentru tenisul mondial), iar Pete Sampras este de parere ca elvetianul inca mai poate conta la nivel inalt. Federer mai poate juca la nivel inalt cativa ani. Poate sa mai castige un Grand Slam, chiar la Wimbledon, a precizat Sampras. continuă pe Hotnews

Ponta, despre lipsa unei discutii cu Antonescu: Problema USL nu mai poate fi rezolvata de doi ...

Problema USL nu mai poate fi rezolvata doar de doi oameni, ci de toate acele persoane care au contribuit la infiintarea Uniunii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, comentand astfel faptul ca nu a mai vorbit cu liderul PNL, Crin Antonescu, la telefon in ultimele zile, conform Mediafax. De cealalata parte, Antonescu spune ca el isi verifica tot timpul telefonul, sperand ca va fi sunat de premier. Citeste si: Antonescu: Decizia pentru Guvernul USL nu este la mine. Nu am fost in .

Ioan Oltean: PNL nu mai poate fi considerat partid de dreapta, iar PDL nu are niciun interes de o colaborare cu el

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, ca in prezent partidul sau nu este interesat de o colaborare cu PNL, iar liberalii nu se mai pot numi partid de dreapta in urma guvernarii alaturi de PSD,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )