Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Roman da in judecata Parlamentul pentru revocarea mandatului de deputat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petre Roman da in judecata Parlamentul pentru revocarea mandatului de deputat

Fostul deputat Petre Roman a trimis o instiintare la Camera Deputatilor in care ii anunta pe alesi ca-i va da in judecata pentru decizia de a-i revoca mandatul de deputat. continuă pe Ziarul Bursa

Petre Roman nu se lasa. Tocmai a depus o plangere la Camera Deputatilor. Care sunt motivele

Potrivit plangerii prealabile depuse la Camera Deputatilor, Petre Roman solicita revocarea actelor juridice prin care Camera a luat act de incetarea mandatului sau si a hotararii privind vacantarea locului sau de deputat.

Petre Roman a fost lasat fara mandatul de deputat. Ar putea da in judecata Camera Deputatilor

Petre Roman vrea sa dea in judecata Parlamentul, dupa ce si-a pierdut mandatul de deputat. Fostul deputat a depus o plangere prealabila la Curtea de Apel Bucuresti si a cerut ca procesul cu Agentia.

Actionarii CE Oltenia, convocati pentru revocarea Consiliului de Supraveghere

Actionarii Complexului Energetic Oltenia au fost convocati pe 16 aprilie pentru revocarea Consiliului de Supraveghere al Societatii, ca urmare a neindeplinirii in proportie de peste 25% a indicatorilor de performanta prevazuti in Contractul de administratie, in trimestrele II si III din 2014, arata decizia de convocare publicata in Monitorul Oficial.

Ce isi doreste Iohannis pentru finalul mandatului sau

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca tara noastra are sansa ca, beneficiind de fonduri UE, sa finalizeze procesul de dezinstitutionalizare a sistemului de protectie a copilului si ca isi doreste ca la finalul mandatului sa existe alternative la centrele de plasament pentru copii, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )