Libnet.ro
UNICEF

00:08

Petre Roman nu se lasa. Tocmai a depus o plangere la Camera Deputatilor. Care sunt motivele

România Liberă România Liberă,
Petre Roman nu se lasa. Tocmai a depus o plangere la Camera Deputatilor. Care sunt motivele

Potrivit plangerii prealabile depuse la Camera Deputatilor, Petre Roman solicita revocarea actelor juridice prin care Camera a luat act de incetarea mandatului sau si a hotararii privind vacantarea locului sau de deputat. continuă pe România Liberă

Petre Roman a fost lasat fara mandatul de deputat. Ar putea da in judecata Camera Deputatilor

Petre Roman vrea sa dea in judecata Parlamentul, dupa ce si-a pierdut mandatul de deputat. Fostul deputat a depus o plangere prealabila la Curtea de Apel Bucuresti si a cerut ca procesul cu Agentia.

Petre Roman da in judecata Parlamentul pentru revocarea mandatului de deputat

Fostul deputat Petre Roman a trimis o instiintare la Camera Deputatilor in care ii anunta pe alesi ca-i va da in judecata pentru decizia de a-i revoca mandatul de deputat.

Ora de Religie, dezbatuta la Comisia pentru Drepturile Omului, de la Camera Deputatilor

Dezbaterile despre modalitatea de inscriere la ora de Religie continua la comisiile de la Camera Deputatilor. Marti, dezbaterea a avut loc la Comisia pentru Drepturile Omului de la deputati, urmand ca saptamana viitoare, cel mai probabil marti, Comisia pentru invatamant sa dezbata, din nou, cum sa puna in acord, inscrierea la Religie cu decizia Curtii Constitutionale.

Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, adoptata de Senat: Camera Deputatilor are votul final

Propunerea legislativa prin care se interzice total fumatul in spatiile publice, semnata de 22 de parlamentari, a fost adoptata, miercuri, de plenul Senatului. Votul final va fi luat de Camera Deputatilor, in.

Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de deputat al Oanei Mizil

Camera Deputatilor a luat act astazi de incetarea mandatului de deputat al Oanei Niculescu Mizil, ca urmare a demisiei sale.

Camera Deputatilor nu a putut sa vacanteze postul detinut de Gheorghe Netoiu

Camera Deputatilor nu a putut sa ia act in sedinta de miercuri de vacantarea postului de deputat al lui Gheorghe Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare, pentru ca iCCJ a trimis doar data de la care a ramas definitiva hotararea de condamnare, dar nu si pentru ce, lucru care a dus la un schimb de replici intre liberali si presedintele forului, Valeriu Zgonea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )