Libnet.ro
UNICEF

15:00

Petre Roman: Munteanu a scris in 1994 ca I.G. Duca a fost asasin. Conducerea PNL sa spuna daca se dezice de istoria sa

Adevărul Adevărul,
Petre Roman: Munteanu a scris in 1994 ca I.G. Duca a fost asasin. Conducerea PNL sa spuna daca se dezice de istoria sa

Liberalul Petre Roman a declarat, duminica, pentru News. ro, ca Marian Munteanu a scris un articol, in 1994, in revista Miscarea, in care I. Duca este numit asasin. Roman cere conducerii PNL, invocand apelul facut de aceasta de a aduce dovezi privind apropierea lui Munteanu de miscari extremiste, sa raspunda daca partidul se dezice de I. Duca. continuă pe Adevărul

Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Fostul premier Petre Roman a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternicat a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Petre Roman, despre Marian Munteanu si miscarea legionara

Fostul premier Petre Roman a declarat, dumnica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternica a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Petre Roman, in razboi cu Marian Munteanu dupa ce acesta l-a amenintat: Ce nenorocit!

Nici dupa 27 de ani Petre Roman si Marian Munteanu nu au ingropat securea razboiului. in urma unei declaratii pe care actualul candidat al PNL la Primaria Capitalie a facut-o, fostul premier nu se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )