Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petro Porosenko: Ianukovici va arde in iad pentru crimele din Piata Maidan

Antena3 Antena3,
Petro Porosenko: Ianukovici va arde in iad pentru crimele din Piata Maidan

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, si-a exprimat convingerea ca predecesorul sau, Viktor Ianukovici, va arde in iad pentru crimele pe care le-a ordonat in Piata Maidan, informeaza Agerpres. Crimele. continuă pe Antena3

Petro Porosenko vrea un contingent international de mentinere a pacii in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a solicitat de curand mobilizarea unui contigent de mentinere a pacii sub egida ONU in zona de conflict din estul Ucrainei, informeaza AFP.

Coalitia pentru Mediu din Romania cere demisia presedintelui AFM

Coalitia pentru Mediu din Romania CMR) solicita demisia presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, pentru grave nereguli in acordarea finantarilor in cadrul programului vizand constientizarea publicului privind protectia mediului.

Rectorul Universitatii Essex dupa scandalul provocat de difuzarea unui documentar umilitor pentru romanii din Marea Britanie: Studentii romani sunt o parte unica a familiei noastre internationale

Rectorul Universitatii Essex din Marea Britanie, Anthony Forster, a reactionat dupa aparitia documentarului The Romanians Are Coming n. red. Vin romanii), difuzat de Channel 4, care a fost descris ca fiind umilitor de catre comunitatea romanilor din Bristol. Intr-o postare aparuta pe pagina universitatii rectorul scrie ca romanii sunt unii dintre cei mai muncitori studenti ai Universitatii si ca acestia contribuie activ pentru a ne imbogati viata in cat mai multe moduri cu putinta.

Fostul manager al Maternitatii Giulesti, judecat pentru ucidere din culpa

Veste deloc buna pentru Bogdan Marinescu, fostul manager al Maternitatii Giulesti, dupa ce astazi s-a judecat ultimul termen al dosarului. Procurorul a cerut schimbarea incadrarii din neglijenta in serviciu.

Vesti bune pentru companiile din energie: taxa pe stalp, eliminata din 2016

Taxa pe constructii speciale ar putea sa fie eliminata din 2016, Guvernul motivand ca masura va duce la cresterea investitiilor in sectorul privat si la cresterea competitivitatii companiilor romanesti. Taza a fost redusa la inceputul acestui an de la.

Tenis Dubai: Meci de cosmar pentru Halep. Din nou cu Makarova, in sferturi

Simona Halep, cap de serie numarul 1, are prima sansa la o calificare in sferturile turneului de la Dubai, acolo unde va avea un adversar de temut. Romanca ar putea da piept din nou cu Ekaterina Makarova.

Procuratura SUA ar putea inculpa persoane responsabile pentru criza din 2008

Eric Holder, procurorul general din Statele Unite ale Americii, a declarat, ieri, ca le-a dat anchetatorilor federali termen de 90 de zile sa decida daca pot trimite in judecata persoane responsabile de criza financiara din 2008, scrie Reuters.

Ministerul Educatiei se razgandeste - Ora de Religie devine optionala pentru elevi din martie. Sorin Cimpeanu: Parintii care vor ora de Religie pentru copiii lor depun cerere pana pe 6 martie, pentru anul scolar in curs

Ministerul Educatiei s-a razgandit in ceea ce priveste inscrierile la ora de Religie: aceasta disciplina devine optionala pentru elevi inca de semestrul acesta. Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews. ro ca parintii pot depune cerere prin care sa isi inscrie copiii la ora de Religie, pana pe 6 martie 2015, pentru anul scolar in curs. Cei care nu depun cerere, nu fac Religia in semestrul doi.

LOVITURA pentru Europa din partea Greciei. Totul s-a intrerupt brusc. Solicitarea exagerata din partea Atenei

Negocierile intre zona euro si Atena au fost intrerupte brusc luni la Bruxelles si creditorii Greciei i-au dat o saptamana pentru a accepta extinderea programului de ajutor financiar actual, noteaza AFP. Este.

LOVITURA pentru Europa din partea Greciei. Totul s-a intrerupt brusc

Negocierile intre zona euro si Atena au fost intrerupte brusc luni la Bruxelles si creditorii Greciei i-au dat o saptamana pentru a accepta extinderea programului de ajutor financiar actual, noteaza AFP. Este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )