Libnet.ro
UNICEF

07:00

Petro Porosenko spera intr-un armistitiu in estul Ucrainei saptamana aceasta

B1 B1,
Petro Porosenko spera intr-un armistitiu in estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat ca spera ca operatiunile militare din estul tarii sa se incheie saptamana aceasta, informeaza Interfax Ucraina. Exista propunerea de discutare a planului. continuă pe B1

Porosenko isi doreste un armistitiu in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat, luni, ca spera ca operatiunile militare din estul tarii sa se incheie saptamana aceasta, informeaza Interfax Ucraina, potrivit Mediafax.

Noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, ar fi fost informator al SUA

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei apare mentionat in documente care apartin ambasadei americane din Kiev, dovada ca a fost informator al SUA, potrivit unor documente publicate recent de Wikileaks.

Surse: Bomba descoperita in apropierea biroului lui Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei

O bomba a fost gasita ascunsa in apropierea biroului noului presedinte ucrainean Petro Porosenko de catre fortele de securitate, potrivit unor surse citate de Reuters. Bomba a fost gasita in timpul.

Bomba descoperita in apropierea biroului lui Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei

O bomba a fost gasita ascunsa in apropierea biroului noului presedinte ucrainean Petro Porosenko de catre fortele de securitate, potrivit unor surse citate de Reuters. Bomba a fost gasita in timpul.

Traian Basescu: Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este de parere ca Federatia Rusa sprijina escaladarea conflictului din estul Ucrainei prin tolerarea trecerii peste frontiera de stat a combatantilor si a echipamentului.

Basescu acuza Rusia de deteriorarea situatiei din estul Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a luat act cu ingrijorare de amplificarea crizei din estul Ucrainei, dupa patrunderea unor trupe de infanterie si tancuri prin granita ei cu Rusia, liderul de la Cotroceni considerand ca Rusia este responsabila direct de inrautatirea situatiei, potrivit unui comunicat publicat in aceasta seara de Administratia Prezidentiala.

NATO a publicat fotografii cu tancuri rusesti in estul Ucrainei

Alianta Nord-Atlantica a publicat ieri mai multe fotografii obtinute de un satelit comercial, despre care sustine ca infatiseaza tancuri rusesti in estul Ucrainei, conform unui comunicat al NATO.

SUA denunta livrarea de arme din Rusia separatistilor din estul Ucrainei

Rusia sprijina in secret insurgentii din estul Ucrainei, trimitandu-le arme, acuza Occidentul. SUA au afirmat, vineri, caRusia le-a furnizat acestora tancuri si lansatoare de rachete in ulrimele zile,.

Occidentul denunta livrarea de arme rusesti separatistilor din estul Ucrainei

Occidentul a acuzat Rusia ca sprijina in secret insurectia armata prorusa din estul Ucrainei trimitandu-i arme, in timp ce Kievul se pregateste de intreruperea livrarilor de gaze rusesti incepand de luni, relateaza AFP.

VIDEO Lupte crancene in estul Ucrainei, mai ales la frontiera cu Rusia

Luptele continua in estul Ucrainei, in special la Donetk, Lugansk si Mariupol, intre fortele guvernamentale ucrainene si insurgentii separatisti. Si in zona de frontiera cu Federatia Rusa se duce o batalie crancena. Soldati rusi, imbracati ca insurgentii, au consolidat o zona langa orasul Sniejnoie din regiunea Donetk, potrivit censor. net.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )