Libnet.ro
UNICEF

11:00

Petro Porosenko: Trebuie sa punem capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

B1 B1,
Petro Porosenko: Trebuie sa punem capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta spatamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa. Trebuie sa punem capa. continuă pe B1

Noul presedinte al Ucrainei spune ca vrea sa puna capat confruntarilor din estul tarii saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta saptamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa, a anuntat presedintia ucraineana duminica, la finalul primelor negocieri cu ambasadorul Rusiei la Kiev.

Porosenko vrea sa puna capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta spatamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa, a anuntat presedintia ucraineana duminica, la finalul primelor negocieri cu ambasadorul Rusiei la Kiev, relateaza AFP.

Porosenko vrea sa solutioneze criza din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko vrea sa puna capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta, transmite AFP, conform Mediafax.

Estul separatist il someaza pe Petro Porosenko sa retraga trupele de ocupatie

Ceremonia prin care Petro Porosenko si-a preluat mandatul de presedinte al Ucrainei a alimentat tensiunile din estul tarii, unde prezenta la vot a fost, in medie, de 10%, in contextul in care in jur de 13 orase raman sub controlul separatistilor prorusi. Liderii asa-zisei republici Lugansk, autoproclamata in urma unui referendum controversat de la 16 mai, l-au somat pe Porosenko sa retraga armata, pe care o numesc de ocupatie.

Separatistii prorusi il someaza pe Porosenko sa retraga armata din estul tarii

Separatistii prorusi din republica autoproclamata la Lugansk, in estul tarii, au reactionat sambata, dupa investirea noului presedinte ucrainean Petro Porosenko in functie. Acestia l-au indemnat.

Petro Porosenko: presedinte nou, echipa veche

Cativa dintre oamenii de baza ai noului presedinte ucrainean, Petro Porosenko, au lucrat pentru fostul presedinte Viktor Iusecenko. Chiar Porosenko este bun prieten cu fostul lider, insa alege sa nu atraga atentie asupra relatiei din cauza imaginii negative care planeaza acum asupra lui Iuscenko.

Kyiv Post: Cinci lucruri care au trecut neobservate la investirea lui Petro Porosenko

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente s-a desfasurat sambata, in Parlamentul de la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat, evenimentul decurgand fara probleme. Insa fiecare eveniment oficial are mici momente neoficiale, de la interactiuni neasteptate, la posturi si expresii faciale. Kyiv Post a detectat cinci astfel de momente, care au trecut probabil neobservate de catre public.

Petro Porosenko a fost investit in functia de presedinte al Ucrainei

Petro Porosenko, investit sambata in functia de presedinte al Ucrainei, s-a angajat sa mentina unitatea statului amenintat de o insurectie separatista prorusa sangeroasa in partea de est a tarii, dup.

Petro Porosenko este investit in functia de presedinte al Ucrainei

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput sambata, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Presedintele Parlamentului.

UPDATE: Petro Porosenko a depus juramantul ca presedinte al Ucrainei

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko drept al cincilea presedinte al Ucrainei independente a inceput astazi, in Parlament, la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat. Presedintele Parlamentului Oleksandr Turcinov, care a asigurat presedintia interimara, a deschis sedinta catre ora 7. 00, ora Romaniei), prezentand invitatii, potrivit unor imagini transmise in direct la televiziune.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )