Libnet.ro
UNICEF

11:00

Porosenko vrea sa solutioneze criza din estul Ucrainei saptamana aceasta

România Liberă România Liberă,
Porosenko vrea sa solutioneze criza din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko vrea sa puna capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta, transmite AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Porosenko vrea sa puna capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta spatamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa, a anuntat presedintia ucraineana duminica, la finalul primelor negocieri cu ambasadorul Rusiei la Kiev, relateaza AFP.

Petro Porosenko: Trebuie sa punem capat confruntarilor din estul Ucrainei saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta spatamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa. Trebuie sa punem capa.

Noul presedinte al Ucrainei spune ca vrea sa puna capat confruntarilor din estul tarii saptamana aceasta

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca vrea sa puna capat in aceasta saptamana confruntarilor din estul Ucrainei, o zona devastata de o insurectie armata prorusa, a anuntat presedintia ucraineana duminica, la finalul primelor negocieri cu ambasadorul Rusiei la Kiev.

Kievul preia controlul in peste 20 de orase din estul Ucrainei, separatistii se mentin in alte zece

Fortele militare ale Kievului au preluat controlul in peste 20 de localitati din regiunile Lugansk si Donetk. Acestea i-au incercuit in cursul operatiunii antiteroriste pe separatistii care ocupa in total.

Separatistii prorusi il someaza pe Porosenko sa retraga armata din estul tarii

Separatistii prorusi din republica autoproclamata la Lugansk, in estul tarii, au reactionat sambata, dupa investirea noului presedinte ucrainean Petro Porosenko in functie. Acestia l-au indemnat.

Criza din Ucraina: Aeroportul din Lugansk, atacat de rebelii prorusi (surse militare ucrainene)

Separatistii prorusi au atacat sambata seara si duminica dimineata aeroportul international din Lugansk estul Ucrainei), controlat la ora actuala de fortele ucraienene, a declarat dumininica o sursa militara ucraineana pentru AFP.

Autoritatile ucrainene preiau controlul in 20 de orase din estul tarii

Armata ucraineana a preluat controlul in peste 20 de localitati din regiunile Lugansk si Donetk si a reusit sa ii incercuiasca pe separatistii care ocupa in total zece orase in estul Ucrainei, anunta postul de televiziune ucrainean TSN, conform Mediafax.

Prima intalnire Putin-Porosenko. Cei doi lideri sustin incetarea confruntarilor militare in estul Ucrainei

Presedintele rus si omologul sau ucrainean Petro Porosenko s-au intalnit, vineri, pentru prima oara, cu prilejul ceremoniilor consacrate implinirii a 70 de ani de la debarcarea aliatilor in Normandia .

Putin si Porosenko vor incetarea confruntarilor militare. Se vor opri?

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, au convenit asupra necesitatii incetarii confruntarilor militare in estul Ucrainei, in cursul intrevederii cu ocazia ceremoniilor din Normandia.

Estul Ucrainei, la un pas de scindare: Kievul controleaza peste 20 de orase, separatistii se mentin in alte zece

Fortele militare ale Kievului au preluat controlul in peste 20 de localitati din regiunile Lugansk si Donetk, incercuindu-i astfel in cursul operatiunii antiteroriste pe separatistii care ocupa in total.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )