Libnet.ro
UNICEF

19:31

Petrom scumpeste benzina din nou: de sambata vom plati cu cinci bani mai mult pentru fiecare litru de bezina

B1 B1,
Petrom scumpeste benzina din nou: de sambata vom plati cu cinci bani mai mult pentru fiecare litru de bezina

Compania Petrom a decis, sambata, majorarea cu cinci bani a pretului unui litru de benzina. Astfel, cea mai ieftina benzina costa in jur 6,24 lei, iar sortimentele mai scumpe se apropie de 7 lei, informeaza pos. continuă pe B1

Erste: Romania ar putea iesi din nou pe pietele internationale in acest an

Romania s-ar putea imprumuta din nou de pe pietele financiare internationale in acest an, dupa succesul de la inceputul saptamanii, cand Ministerul de Finante a atras 750 milioane euro prin redeschiderea emisiunii de obligatiuni denominate in euro cu maturitatea in iunie 2018, apreciaza Erste, citata de Mediafax.

Erste: Romania s-ar putea imprumuta din nou de pe pietele internationale in acest an

Romania s-ar putea imprumuta din nou de pe pietele financiare internationale in acest an, apreciaza analistii de la Erste, scrie Mediafax. Constatarea vine dupa succesul de la inceputul saptamanii, cand.

Rata somajului, din nou in crestere: Cu peste 10.000 mai multi someri in august fata de iulie

Numarul somerilor din Romania a crescut din nou. Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca rata somajului inregistrata la sfarsitul lunii august la nivel national a fost mai mare decat.

Sever Voinescu: PDL ar face o imensa greseala daca s-ar alia din nou cu PSD la guvernare

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca PDL ar face o imensa greseala daca s-ar alia din nou cu PSD pentru o noua.

Victor Ponta: Le vom plati banii sportivilor olimpici din 2008

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca sportivii legitimati la Dinamo care n-au fost premiati de club pentru medaliile obtinute la Olimpiada din 2008 isi vor primi pana la urma urma banii. Presa a prezentat zilele acestea in asa fel situatia ca si cand Ponta si guvernul actual nu vrea sa dea banii; dimpotriva, eu vreau sa rezolv problema si o s-o si rezolv . ) O sa dam acesti bani, fie ca vor veni din fondul de rezerva al primului ministru sau din orice alte surse, a spus Ponta.

23% din actiunile Electroarges, blocate din nou

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM) a blocat, din nou, la Depozitarul Central, pachetul de peste 18,87 milioane de actiuni ale producatorului de electrocasnice Electroarges Curtea de Arges simbol ELGS), reprezentand 23% din capitalul social, pentru o perioada de doua saptamani.

Combustibilul folosit la incalzirea locuintelor se va scumpi din nou la iarna

Preturile pentru motorina utilizata la incalzirea locuintelor europene ar putea creste si mai mult daca iarna din emisfera nordica este mai rece decat cea de anul trecut, sustin analistii si traderii de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )