Libnet.ro
UNICEF

11:00

Philip Morris: Anul trecut am contribuit cu 2 miliarde de lei la bugetul de stat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Philip Morris: Anul trecut am contribuit cu 2 miliarde de lei la bugetul de stat

Producatorul de tigarete Philip Morris, unul dintre cei mai mari jucatori in domeniu la nivel mondial, a contribuit cu 2,03 miliarde de lei 456,7 mil. euro) la bugetul de stat al Romaniei in 2014, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, Steen. continuă pe Wall-Street Ro

Philip Morris a investit 2 miliarde dolari in cercetare si dezvoltare, la nivel global

Philip Morris PMI) a investit 2 miliarde dolari pentru dezvoltarea de noi produse cu potential de reducere a riscului, din 2008 si pana in 2014, fara sa fie luate in calcul cladirile, tehnologia si logistica necesare acestui proces, potrivit reprezentantilor companiei.

INOVATIE in tutun. Philip Morris cauta alternative la tigaretele traditionale

Grupul Philip Morris International PMI) cauta alternative la tigaretele traditionale bazate pe arderea tutunului si a investit peste doua miliarde dolari in ultimii sapte ani in cercetare si dezvoltare, compania sustinand ca testele clinice pe care le.

Philip Morris: Angajam intre 40-60 de oameni anul acesta in fabrica din Otopeni

Producatorul de tigari Philip Morris vrea sa angajeze intre 40 si 60 de oameni anul acesta in fabric ape care o detine in Otopeni, langa Bucuresti, ca urmare a cresterii productiei, a declarat pentru Wall-Street. ro, Steen Hjortholm, managing director.

Philip Morris mizeaza pe tinerii intre 19-34 de ani pentru a creste

Managementul Philip Morris, unul dintre cei mai mari jucatori din piata tigarilor, mizeaza pe sortimente noi de tigarete, care se adreseaza in special tinerilor intre 19 si 34 de ani, au afirmat reprezentantii gigantului de tutun intr-o conferinta de.

Excedent bugetar de 4,89 miliarde lei dupa primele trei luni din an/ ING: Vom asista la o reeditare a executiei bugetare din 2014, cand aproape tot deficitul programat pentru acel an a fost generat in decembrie

Romania a avut in primul trimestru un excedent bugetar de 4,89 miliarde lei, reprezentand 0,69% din Produsul Intern Brut PIB), potrivit datelor anuntate de Ministerul Finantelor Publice. Veniturile bugetului general consolidat au fost de 54,95 miliarde lei 7,8% din PIB) au fost cu 12,6% mai mari in termeni nominali fata de aceeasi perioada a anului precedent, se arata in comunicatul Finantelor. Desi binevenite, aceste cresteri care lasa un confortabil spatiu fiscal Guvernului) nu reprezinta cresteri organice, ci mai degraba este efortul ANAF de imbunatatire a clectarii, efort pe care va fi dificil sa il mentina anual in acest ritm.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )