Libnet.ro
UNICEF

13:00

Piata auto a inregistrat in iulie cele mai bune vanzari din ultimul an.

România Liberă România Liberă,
Piata auto a inregistrat in iulie cele mai bune vanzari din ultimul an.

Piata auto a inregistrat in luna iulie cea mai buna evolutie incepand din mai 2012, insa dupa primele sapte luni afiseaza o scadere de 14% fata perioada corespunzatoare din 2012, la aproape 43. 000 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA). Din decembrie 2011 si pana in iulie 2013, doar luna mai 2012 a inregistrat un volum mai mare de autovehicule vandute de catre operatorii din piata auto. Totusi, pe ansamblul pietei, livrarile totale . continuă pe România Liberă

Piata auto a inregistrat in iulie cele mai bune vanzari din ultimul an. ...

Piata auto a inregistrat in luna iulie cea mai buna evolutie incepand din mai 2012, insa dupa primele sapte luni afiseaza o scadere de 14% fata perioada corespunzatoare din 2012, la aproape 43. 000 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA). Din decembrie 2011 si pana in iulie 2013, doar luna mai 2012 a inregistrat un volum mai mare de autovehicule vandute de catre operatorii din piata auto. Totusi, pe ansamblul pietei, livrarile totale .

Piata auto a inregistrat in iulie cele mai bune vanzari incepand din mai 2012

Piata auto a inregistrat in luna iulie cea mai buna evolutie incepand din mai 2012. Cu toate acestea, dupa primele 7 luni afiseaza o scadere de 14% fata de perioada corespunzatoare din 2012, la aproape 43.

FOTO Arta cu iPhone: cele mai bune fotografii din lume

Odata cu aparitia iPhone-ului, stilul de viata al oamenilor a fost revolutionat numai prin felul in care fiecare isi inregistra amintirile si documenta viata. Cu peste 250 de milioane de aparate vandute in toata lumea si cu introducerea unor aplicatii precum Flickr si Instagram, oamenii de peste tot creeaza si impartasesc imagini mai bune ca niciodata, transformandu-le in mici opere de arta.

Preturi normale sau exorbitante? CAT COSTA o camera la cele mai bune hoteluri DIN LUME.

Fie ca admira peisajele montane, ca privesc zebrele de la fereastra sau ca pot sa inoate alaturi de delfini in jurul locuintei lor temporare, turistii rafinati sunt convinsi ca un hotel de lux poate face diferenta dintre o vacanta superba si una banala. Publicatia Business Insider a intocmit un top al celor mai apreciate hoteluri din lume si ne ofera informatii despre preturile camerelor, acolo unde paradisul pare sa se fi mutat atat intre patru pereti, cat si dincolo de ferestre. Dati click .

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9 alimente pe.

Piata auto isi revine? Iulie cea mai buna luna din ultimul an

Piata auto a inregistrat in luna iulie cea mai buna evolutie incepand din mai 2012, insa dupa primele sapte luni afiseaza o scadere de 14% fata perioada corespunzatoare din 2012, la aproape 43. 000 de unitati, potrivit datelor Asociatiei.

Aceste tari ofera cele mai bune conditii pentru proaspetii parinti

Echilibrul dintre munca si familie devine din ce in ce mai important si necesar atunci cand apare un copil. Wall-Street iti prezinta tarile care ofera cele mai mari beneficii parintilor dupa nasterea copiilor, potrivit CNN .

Subiectele zilei: Romanii se vindeca de cancer in Turcia si de inima, in Germania. Plus: cat costa asigurarea cu care iti cumperi linistea, in orice colt al lumii; 23 August: Cum ar fi putut Romnia sa obtina conditii mai bune de pace; Angela Merkel - cum

Inlocuitorul lui Pop la sefia CNADNR este Narcis Neaga, directorul demis pentru spaga introdusa din greseala in licitatia pentru Comarnic - Brasov. Narcis Neaga il inlocuieste pe Mircea Pop, schimbat joi, 22 august. 23 August: Cum ar fi putut Romania sa obtina conditii mai bune de pace. Azi se implinesc 69 de ani de la actul politic si militar de la 23 august 1944, cand Regele Mihai I.

Ghetea: Romania trebuie sa beneficieze de avantajul unei mai bune absorbtii a fondurilor europene

Economia nationala trebuie sa beneficieze de avantajul semnificativ al unei mai bune absorbtii a fondurilor europene, considera Radu Gratian Ghetea, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor.

Forbes: Top 10 cele mai profitabile filme de anul acesta

Anul acesta a fost unul din cele mai profitabile pentru industria cinematografica, reusind sa depaseasca anul 2011 la capitolul &171;vara cu cele mai mari incasari &187;. Potrivit Forbes, acest lucru ar putea insemna ca filmele de anul acesta sunt cele mai bine vandute ale tuturor timpurilor.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )