Libnet.ro
UNICEF

00:08

Piata Sfantul Petru din Vatican, evacuata dupa ce a fost descoperit un pachet suspect

Antena3 Antena3,
Piata Sfantul Petru din Vatican, evacuata dupa ce a fost descoperit un pachet suspect

Piata Sfantul Petru din Vatican a fost evacuata, dupa ce a fost descoperit un pachet suspect. Este ziua in care Donald Trump va ajunge la Roma intr-o vizita oficiala. Pachetul a fost gasit. continuă pe Antena3

Piata Sfantul Petru din Vatican a fost EVACUATA

Piata Sfantul Petru din Vatican a fost evacuata, marti din cauza unui pachet suspect, scrie site-ul ziarului Corriere dela Serra. in curs de actualizare .

Alerta terorista la Vatican! Panica totala

Piata Sfantul Petru din Vatican a fost evacuata, dupa ce a fost descoperit un pachet suspect. Este ziua in care Donald Trump va ajunge la Roma intr-o vizita oficiala. Pachetul a fost gasit.

Alerta si la Vatican chiar inainte de vizita lui Donald Trump: Piata Sfantul Petru a fost evacuata dupa gasirea unui pachet suspect

Panica si teroarea ce a lovit Europa in urma atentatului de luni seara de la Manchester Arena se extinde si departe de granitele Marii Britanii. Marti dupa-amiaza, Piata Sfantul Petru din.

Parintele Calistrat: Pilda omului care a facut cerere la Sfantul Petru sa mearga in iad. Ce a scris in ea - VIDEO

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 230. 000 de oameni, preotul posteaza.

Autogara din Londra, evacuata de urgenta

Politia britanica a inchis marti autogara Victoria Coach Station din Londra si strazile inconjuratoare, dupa gasirea unui pachet suspect, a relatat BBC, potrivit Reuters. Un pachet.

Doua cladiri monument istoric din Piata Natiunile Unite din Capitala sunt acoperite de cativa ani de reclame uriase. Reactie zero a autoritatilor

Doua cladiri monument istoric din Piata Natiunile Unite din Capitala -Palatul Agricola Fonciera si Palatul Societatii Adriatica - sunt acopertite de cativa ani de reclame uriase, desi legea interzice acest lucru. Doi cetateni pasionati de vechiul Bucuresti au sesizat in mai multe randuri Primaria Capitalei, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, chiar si firma a carei reclama se afla pe cladirile monument, insa reclamele sunt in continuare acolo.

Un taximetrist din Bucuresti, retinut dupa ce ar fi furat telefonul unui adolescent si l-ar fi tarat pe tanar 100 de metri cu masina

Un taximetrist in varsta de 22 de ani din Bucuresti a fost retinut pentru talharie calificata, el fiind acuzat ca i-a furat telefonul unui adolescent de 17 ani si ca l-a tarat pe o distanta de 100 de metri cu masina pe care o conducea, scrie News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )