Libnet.ro
UNICEF

00:07

PIB-ul Germaniei a scazut: problemele din Zona Euro s-au mutat in nord

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PIB-ul Germaniei a scazut: problemele din Zona Euro s-au mutat in nord

Germania va raporta, probabil, crestere economica mai slaba decat Spania la finalul celui de-al doilea trimestru, pentru prima oara in mai bine de cinci ani, pe fondul unei incetiniri a revenirii economiei, potrivit unei estimari a Bloomberg . continuă pe Wall-Street Ro

BCE: Verificarea calitatii activelor bancilor din zona euro va fi inclusa in testele de stres

Banca Central Europeana BCE) a anuntat astazi ca va incorpora rezultatele obtinute in urma procesului de verificare a calitatii activelor bancilor din zona euro intr-un test separat al modului in care bilantul va raspunde unor conditii economice dificile, deoarece oficialii BCE vor sa convinga pietele financiare ca analizele vor fi credibile, transmit Dow Jones Newswires si Bloomberg, citate de Agerpres.

PIB-ul Germaniei, cu 0,1% mai mic in T2 2014

Germania va raporta, probabil, crestere economica mai slaba decat Spania la sfarsitul celui de-al doilea trimestru, pentru prima oara in peste de cinci ani, pe fondul unei incetiniri a revenirii economiei, conform unei estimari publicate astazi de Bloomberg.

PLIMBAREA LIBERTATII din zona Palatului Cotroceni a inceput

Jurnalistii Antenei 3 au inceput plimbarea in zona Cotroceni. Realizatorii pe care-i vedeti in fiecare zi la Antena 3, cei mai buni reporteri, editori, producatori, plus alti membri ai echipei noastre, pe care nu.

Tanarul Ionut Budisteanu se alatura jurnalistilor Antena 3 in plimbarea din zona Palatului Cotroceni

Ionut Budisteanu este un tanar de 19 ani din Ramnicu Valcea, care a ajuns sa castige zeci de premii internationale de prestigiu. Este informatician si inventator. Este unul dintre multii copii.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )