Libnet.ro
UNICEF

14:00

BCE: Verificarea calitatii activelor bancilor din zona euro va fi inclusa in testele de stres

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE: Verificarea calitatii activelor bancilor din zona euro va fi inclusa in testele de stres

Banca Central Europeana BCE) a anuntat astazi ca va incorpora rezultatele obtinute in urma procesului de verificare a calitatii activelor bancilor din zona euro intr-un test separat al modului in care bilantul va raspunde unor conditii economice dificile, deoarece oficialii BCE vor sa convinga pietele financiare ca analizele vor fi credibile, transmit Dow Jones Newswires si Bloomberg, citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Evolutie sub estimari pentru industria serviciilor din zona euro

Industria serviciilor din zona euro a crescut sub asteptari luna trecuta, evolutie care alimenteaza temerile legate de perspectivele de redresare economica a regiunii.

BCE a mentinut dobanda de politica monetara in zona euro la minimul record

BCE a mentinut dobanda de politica monetara in zona euro la nivelul minim record de 0,15%, decizia fiind anticipata de analistii economici consultati de Bloomberg.

Mugur Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii. Bucurestiul, tras in jos de Las Fierbinti

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trecei Carapatii, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cele cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine. Bucurestiul este pregatit sa treaca la euro, dar este.

Mugur Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii.N-ai cum sa dezvolti alte zone daca treci pe serpentine prin Carpati

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carapati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, Bucurestiul fiind pregatit sa treaca la euro, dar este tras in jos de Las Fierbinti, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carapati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, relateaza Mediafax.

Isarescu: Vom intra in zona euro cand o autostrada va trece Carpatii, sa se dezvolte si Las Fierbinti

Romania va putea intra in zona euro abia dupa ce o autostrada va trece Muntii Carpati, pentru a permite si dezvoltarea altor zone decat cateva enclave unde s-au concentrat investitiile straine, spune.

Mihai Gadea: Un semn urias de intrebare este de unde stiu propagandistii din zona lui Basescu Traian care va fi verdictul in dosarul Telepatia

Un semn urias de intrebare este cum stiu propagandistii din zona lui Basescu Traian care va fi verdictul de astazi in dosarul in care este anchetat Dan Voiculescu, a comentat, marti, realizatorul Sinteza.

ATP a anulat turneul de la Tel Aviv din cauza conflictului armat din zona

Asociatia Tenismenilor Profesionisti ATP) a anulat, marti, turneul de la Tel Aviv, care urma sa aiba loc in perioada 15-21 septembrie, din cauza conflictului armat din zona, informeaza AFP. Cu parere de rau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )