Libnet.ro
UNICEF

13:00

Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia este definitiva

Adevărul Adevărul,
Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia este definitiva

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Aceasta este sentinta definitiva pe care a dat-o in aceasta seara de Tribunalul Bucuresti, dupa o contestatie depusa de Asociatia victimelor din Colectiv. continuă pe Adevărul

Instanta: Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizia este definitiva

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Tribunalul Bucuresti, intorcand astfel decizia Judecatoriei Sectorului 4, informeaza B1.

Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, magistratii au respins contestatia Asociatiei Colectiv pentru Viitor

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 respingand, duminica, contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor, dar decizia nu este definitiva.

Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Decizie definitiva

Cristian Popescu Piedone nu poate candida la Primaria Sectorului 4. Aceasta estesentinta definitiva pe care a dat-o in aceasta seara de Tribunalul Bucuresti, dupa o contestatie depusa de avocatul Gheorghe Piperea.

Cristian Popescu Piedone, in carti pentru Primaria Sectorului 4. Decizia instantei nu este definitiva (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, potrivit B1 TV. Decizia, care nu este definitiva, vine dupa ce Asociatia.

Cristian Popescu Piedone, in carti pentru Primaria Sectorului 4. Decizia instantei nu este definitiva (VIDEO)

Cristian Popescu Piedone poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4, au decis magistratii de la Judecatoria Sectorului 4, potrivit B1 TV. Decizia, care nu este definitiva, vine dupa ce Asociatia.

Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida la Primaria Sectorului 4 - decizie definitiva

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis definitiv, marti, ca fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat, anunta Agerpres. Tribunalul a admis o contestatie depusa de avocatul Gheorghe Piperea, in dosarul in care mai multi supravietuitori de la Colectiv au contestat candidatura lui Piedone. Contestatia formulata de Piperea si admisa de instanta se refera dosarul de candidatura al lui Piedone. Piperea a sustinut ca lista depusa de Piedone nu indeplineste conditiile legale, adaugand ca, avand in vedere oprobriul public declansat impotriva fostului primar, este imposibil ca acesta sa fi reusit strangerea semnaturilor necesare, care sa respecte conditiile prevazute de art. 51 din Legea nr.

Cristian Popescu Piedone poate candida, magistratii au respins contestatia Asociatiei ,,Colectiv pentru Viitor

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4, Judecatoria Sectorului 4 a respins, duminica, contestatia depusa de Asociatia Colectiv pentru Viitor, decizia nu este definitiva.

Cristian Popescu Piedone poate candida la Primaria Sectorului 4

Piedone ramane in cursa pentru Primaria Sector 4. Instanta a respins contestatiile victimelor din Colectiv. Candidatura depusa de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie a fost cont.

Decizie definitiva: Piedone nu poate candida pentru un nou mandat

Tribunalul Bucuresti a decis ca Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4. Decizia instantei este definitiva.

VIDEO-INTERIVIU Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1: Marian Munteanu este un om cu foarte mult curaj. Bucurestiul are nevoie de un om curajos care sa ia decizii transante / Vreau sa impun standarde de cost pentru spatiile verzi/ Far

Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, este un caracter care a marcat istoria postdecembrista a Romaniei, cu mult curaj, iar Bucurestiul are nevoie de un primar foarte curajos care sa ia decizii transante in niste probleme extraordinar de dureroase, decizii pe care un alt fel de primar nu le-ar putea lua, a declarat Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Nazare spune ca dreapta trebuie sa castige si ca in batalia de la sectorul 1 este dispus sa il sustina pe candidatul dreptei cotat cel mai bine in sondaje. Eu sunt dispus sa il sustin pe oricare dintre cei mentionati sau altii care se mai inscriu in cursa daca sunt in stare sa invinga PSD-ul, spune acesta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )