Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pierderi de 63 milioane lei pentru Tarom, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderi de 63 milioane lei pentru Tarom, in primul semestru

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national. continuă pe Ziarul Bursa

Pierderi de 3,183 milioane lei pentru Turbomecanica in primul semestru

Turbomecanica a inregistrat, in primul semestru al acestui an, o pierderi de 3,183 milioane lei, in conditiile unui profit din exploatare in suma de 155. 963 lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Pierderile Tarom au scazut: Compania a pierdut 63 milioane lei in primul semestru

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national, scrie agentia de presa Mediafax, citand un comunicat al companiei. Rezultatul financiar contabil pozitiv este in principal generat de imbunatatiri in aria comerciala, ceea ce a dus la cresterea venitului obtinut aferent unui pasager. De asemenea, au fost facute economii atat la cheltuielile de combustibil precum si a altor costuri, se mai arata in comunicat.

Tarom si-a redus pierderile la jumatate in primul semestru din acest an

Tarom a avut in primul semestru pierderi de 63 milioane lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei din prima jumatate a anului trecut, a anuntat joi operatorul aerian national.

Profit de 83 de milioane de lei pentru SIF Moldova, la semestru

SIF Moldova a incheiat primul semestru cu un castig de 83 milioane lei, in scadere cu 35% fata de cel din perioada similara a anului trecut, pe fondul unor veniruei in scadere cu 17% in primul semestru, la 170,7 milioane lei si a unor cheltuieli mai mari cu 18%, de 80,3 milioane lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Pierderile Tarom au scazut, in primul semestru, la 63 milioane de lei

Tarom a avut, in primul semestru, pierderi de 63 milioane de lei, in scadere fata de rezultatul negativ de 120 de milioane de lei, inregistrat in perioada similara a anului trecut.

BT a incheiat primul semestru cu un profitul net de 180,19 milioane lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profitul net de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei, conform datelor transmise Bursei de Valori Bucuresti.

BT a incheiat primul semestru cu un profitul net de 180,19 milioane lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profitul net de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei, conform datelor transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Cheltuielile pentru ajutorul de somaj vor fi majorate cu 60 milioane lei, in timp ce indemnizatia medie lunara ramane 487 lei

Guvernul va majora cheltuielile cu asistenta sociala acoperite din bugetul pentru somaj cu 60 milioane lei, pentru achitarea indemnizatiilor de somaj catre 158. 000 de someri, in timp ce indemnizatia medie.

Cheltuielile pentru ajutorul de somaj cresc cu 60 milioane lei. Indemnizatia medie lunara ramane 487 lei

Cheltuielile cu asistenta sociala acoperite din bugetul pentru somaj vor fi majorate cu 60 milioane lei, pentru achitarea indemnizatiilor de somaj catre un numar mediu anual de 158. 000 someri, fata de un numar mediu anual de 149. 000 someri avuti in vedere la inceputul anului, la elaborarea bugetului, anunta Mediafax. Cheltuielile pentru asistenta sociala vor fi majorate la prima rectificare bugetara din acest an, care va fi aprobata, marti, de Guvern.

TGN a semnat un contract de 21,84 milioane de lei pentru reparatii la o conducta de gaze

Asocierea firmelor Trustul de Instalatii si Constructii, Condmag Brasov simbol COMI) si Gazproiect a semnat cu societatea Transgaz Medias TGN) un contract in valoare de 21,84 milioane de lei, pentru lucrari de reparatii la o conducta de gaze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )