Libnet.ro
UNICEF

13:00

BT a incheiat primul semestru cu un profitul net de 180,19 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BT a incheiat primul semestru cu un profitul net de 180,19 milioane lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profitul net de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei, conform datelor transmise Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

BT a incheiat primul semestru cu un profitul net de 180,19 milioane lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profitul net de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei, conform datelor transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei

Rezultatele BRD in primul semestru: profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de primul semestru din 2012, se arata intr-un comunicat al grupului financiar. La nivelul sistemului bancar, prima jumatate a anului 2013 a fost caracterizata printr-o activitate de creditare in pierdere de viteza. In consecinta, BRD a actionat intr-un mediu economic marcat de o cerere slaba de credite atat din partea persoanelor fizice, cat si din partea companiilor, care si-au limitat investitiile. Volumul total al creditelor brute acordate este de 34,85 miliarde RON, mai mic cu 1,0% fata de 30 iunie 2012. La nivelul creditelor de retail s-a inregistrat un progres determinat de cresterea portofoliului de credite imobiliare in special Prima Casa). Creditele acordate companiilor 17,59 miliarde RON) au cunoscut o scadere fata de iunie 2012 -4,8%).

Profitul Bancii Transilvania a stagnat in primele sase luni, la 180,2 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a raportat pentru primul semestru un profit net de 180,19 milioane lei 41 milioane euro), nivel similar cu cel din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2% fata de finalul anului trecut, la 30,12 miliarde lei.

BCR a trecut pe profit in primul semestru

BCR a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 126,8 milioane euro, spre deosebire de aceeasi perioada a anului trecut, cand a raportat o pierdere de -124,9 milioane euro, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Banca Trasilvania, profit net pe primele 6 luni de 180 milioane de lei

Banca Transilvania a incheiat prima jumatate a acestui an cu un profit brut de 209,42 milioane lei, fata de 193,22 milioane lei, la 30. Profitul net este de 180,19 milioane lei, aproximativ similar primului semestru al anului trecut, cand a fost de 179,62 milioane lei. Ratingul Bancii Transilvania a fost reconfirmat recent de Agentia Fitch, la BB- cu perspectiva stabila, pentru creditele pe termen lung.

Profitul Agricover Credit IFN a urcat cu 20% in primul semestru

Agricover Credit IFN, companie specializata exclusiv in finantarea agriculturii, a inregistrat in primul semestru un profit net cu 20% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 7,25 mil. lei.

Profitul Erste a scazut cu o treime in primul semestru. Austriecii sunt insa optimisti in privinta BCR

Profitul Erste Group Bank a scazut in primul semestru cu 33%, la 301,2 milioane euro, in principal ca urmare a unor efecte extraordinare, iar grupul austriac anticipeaza pentru acest an imbunatatirea situatiei riscului in Romania si reitereaza ca BCR.

Erste Group anunta un profit net de 301,2 milioane euro in primul semestru

Erste Group raporteaza, in primul semestru un profit operational de 1,64 miliarde euro, in scadere cu -6,1% fata de 1,75 miliarde euro in perioada similara a anului trecut, pe fondul reducerii venitului operational, arata un comunicat remis redactiei.

BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

BRD - profit net in crestere cu 58% in primul semestru

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 62 milioane lei, in crestere cu 58% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )