Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pietele agroalimentare din Vaslui si Barlad nu se vor inchide. Solutia propusa de autoritati

Adevărul Adevărul,
Pietele agroalimentare din Vaslui si Barlad nu se vor inchide. Solutia propusa de autoritati

Autoritatile locale din Vaslui au decis sa nu inchida cele doua piete din municipiul retedinta de judet, anuntand masuri suplimentare pentru a preveni contaminarea cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Mures: Toate pietele agroalimentare din judet raman deschise

Mara Toganel, prefectul judetului Mures, a declarat, luni, ca toate pietele agroalimentare din judet raman deschise, dupa ce a avut discutii cu reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Mures.

Pietele agroalimentare din judetul Olt raman deschise. Care sunt conditiile

Nicio piata agroalimentara din judetul Olt nu se va inchide, s-a stabilit in cadrul sedintei organizate duminica, 8 noiembrie 2020, la Prefectura Olt. Conditiile de functionare, insa, se modifica.

De ce se inchid pietele agroalimentare, dar mallurile raman deschise. Explicatiile lui Raed Arafat: Modul de cumparare, cum sunt puse magazinele, contactul care se desfasoara (VIDEO)

Raed Arafat a explicat, vineri seara, in direct pentru B1 TV, decizia de a inchide pietele agroalimentare, dar a pastra centrele comerciale precum mall-urile deschise. Secretarul de stat a precizat faptul ca.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

Medicul Radu Tincu: Cele 10.000 de cazuri din aceasta saptamana vor crea un impact major asupra sectiilor de Terapie Intensiva in urmatoarele saptamani (VIDEO)

Radu Tincu, medic primarla sectia de ATI de la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a comentat, in direct pe B1 TV, cresterea alarmanta a numarului de cazuri de COVID-19 din tara noastra, mentionand ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )