Libnet.ro
UNICEF

05:30

CORONAVIRUS |Mures: Toate pietele agroalimentare din judet raman deschise

B1 B1,
CORONAVIRUS |Mures: Toate pietele agroalimentare din judet raman deschise

Mara Toganel, prefectul judetului Mures, a declarat, luni, ca toate pietele agroalimentare din judet raman deschise, dupa ce a avut discutii cu reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Mures. continuă pe B1

De ce se inchid pietele agroalimentare, dar mallurile raman deschise. Explicatiile lui Raed Arafat: Modul de cumparare, cum sunt puse magazinele, contactul care se desfasoara (VIDEO)

Raed Arafat a explicat, vineri seara, in direct pentru B1 TV, decizia de a inchide pietele agroalimentare, dar a pastra centrele comerciale precum mall-urile deschise. Secretarul de stat a precizat faptul ca.

Pietele agroalimentare din judetul Olt raman deschise. Care sunt conditiile

Nicio piata agroalimentara din judetul Olt nu se va inchide, s-a stabilit in cadrul sedintei organizate duminica, 8 noiembrie 2020, la Prefectura Olt. Conditiile de functionare, insa, se modifica.

Pietele agroalimentare din Vaslui si Barlad nu se vor inchide. Solutia propusa de autoritati

Autoritatile locale din Vaslui au decis sa nu inchida cele doua piete din municipiul retedinta de judet, anuntand masuri suplimentare pentru a preveni contaminarea cu noul coronavirus.

Pietele agroalimentare din Galati raman deschise. Ce solutii a identificat municipalitatea si Administratia Pietelor

Primarul Ionut Pucheanu si Administratia Pietelor Agroalimentare a inaintat un set de propuneri catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Galati in vederea aprobarii in cel mai scurt timp.

P Compania farmaceutica Teva anunta un nou brand si o noua identitate vizuala pentru toate produsele sale din Romania

Teva Pharmaceuticals, una dintre cele mai mari companii de medicamente generice si inovative din lume, isi extinde procesul de rebranding inceput in 2018 in SUA si continuat si in Europa, astfel incat imaginea sa corporate si produsele sale la nivel global, inclusiv in Romania, sa fie asezate sub acelasi brand si identitate vizuala.

Noi restrictii in Romania, incepand de luni: Printre masuri, scoala in sistem online, masca obligatorie in toate spatiile publice din tara, interzicerea circulatiei in afara locuintei pe timp de noapte (DOCUMENT)

Regimul de restrictii din Romania va fi actualizat, astfel ca incepand de luni, 9 noiembrie 2020,intra in vigoare noi masuri pentru prevenirea si limitarea raspandirii COVID-19. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )