Libnet.ro
UNICEF

07:30

Pietele agroalimentare din Galati raman deschise. Ce solutii a identificat municipalitatea si Administratia Pietelor

Adevărul Adevărul,
Pietele agroalimentare din Galati raman deschise. Ce solutii a identificat municipalitatea si Administratia Pietelor

Primarul Ionut Pucheanu si Administratia Pietelor Agroalimentare a inaintat un set de propuneri catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Galati in vederea aprobarii in cel mai scurt timp. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Mures: Toate pietele agroalimentare din judet raman deschise

Mara Toganel, prefectul judetului Mures, a declarat, luni, ca toate pietele agroalimentare din judet raman deschise, dupa ce a avut discutii cu reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Mures.

De ce se inchid pietele agroalimentare, dar mallurile raman deschise. Explicatiile lui Raed Arafat: Modul de cumparare, cum sunt puse magazinele, contactul care se desfasoara (VIDEO)

Raed Arafat a explicat, vineri seara, in direct pentru B1 TV, decizia de a inchide pietele agroalimentare, dar a pastra centrele comerciale precum mall-urile deschise. Secretarul de stat a precizat faptul ca.

Pietele agroalimentare din judetul Olt raman deschise. Care sunt conditiile

Nicio piata agroalimentara din judetul Olt nu se va inchide, s-a stabilit in cadrul sedintei organizate duminica, 8 noiembrie 2020, la Prefectura Olt. Conditiile de functionare, insa, se modifica.

Comerciantii din pietele din Hunedoara si Deva au fost mutati afara. Magazinele din hale raman deschise

Comerciantii din pietele agralimentare din Deva si Hunedoara au fost mutati in afara acestora, iar magazinele din interiorul halelor continua sa functioneze.

Pietele agroalimentare din Vaslui si Barlad nu se vor inchide. Solutia propusa de autoritati

Autoritatile locale din Vaslui au decis sa nu inchida cele doua piete din municipiul retedinta de judet, anuntand masuri suplimentare pentru a preveni contaminarea cu noul coronavirus.

Situatia la zi a pietelor din Bucuresti: care raman deschise si ce solutii au gasit primarii in fiecare sector

In Bucuresti, majoritatea pietelor care isi desfasurau activitatea la interior se muta in parcare, pe trotuar sau in alte spatii la exterior. Mai sunt si cateva cazuri unde peretii se pot ridica, astfel ca acestea isi continua activitatea, cu masuri suplimentare de distantare, un astfel de exemplu este Piata Obor din Sectorul 2. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca va redeschide Piata Amzei, iar primarii Sectoarelor 3 si 6, Robert Negoita si Ciprian Ciucu, anunta ca vor face mai multe piete volante.

De ce se inchid pietele, dar raman deschise mall-urile? Explicatiile lui Arafat

Pietele in spatiile inchise nu vor mai functiona, incepand de luni, in timp ce magazinele, inclusiv mall-urile, raman deschise pana la ora 21. intrebat care este logica unei astfel de masuri, secretarul de stat Raed Arafat a spus ca riscul de transmitere a virusului este mult mai mare in piete, unde, de exemplu, nu se poate plati cu cardul, in timp ce in magazine aplicarea regulilor este mai controlabila.

Pietele de pe malul Borcei raman deschise in pandemie. Comerciantii vand produsele in aer liber

Pietele din municipiul Calarasi raman deschise, spre bucuria comerciantilor care pot sa-ti vanda marfa, dar si a cumparatorilor care isi fac aprovizionarea.

Pietele din Alba Iulia, Sebes si Blaj raman deschise. Masurile dispuse pentru ca activitatea de vanzare sa continue

Pietele din Alba Iulia vor ramane deschise, a anuntat primarul Gabriel Plesa. in municipiu se afla doua piete unde sunt vandute legume, fructe si produse lactate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )