Libnet.ro
UNICEF

09:30

Situatia la zi a pietelor din Bucuresti: care raman deschise si ce solutii au gasit primarii in fiecare sector

Hotnews Hotnews,
 Situatia la zi a pietelor din Bucuresti: care raman deschise si ce solutii au gasit primarii in fiecare sector

In Bucuresti, majoritatea pietelor care isi desfasurau activitatea la interior se muta in parcare, pe trotuar sau in alte spatii la exterior. Mai sunt si cateva cazuri unde peretii se pot ridica, astfel ca acestea isi continua activitatea, cu masuri suplimentare de distantare, un astfel de exemplu este Piata Obor din Sectorul 2. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca va redeschide Piata Amzei, iar primarii Sectoarelor 3 si 6, Robert Negoita si Ciprian Ciucu, anunta ca vor face mai multe piete volante. continuă pe Hotnews

Pietele agroalimentare din Galati raman deschise. Ce solutii a identificat municipalitatea si Administratia Pietelor

Primarul Ionut Pucheanu si Administratia Pietelor Agroalimentare a inaintat un set de propuneri catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta din Galati in vederea aprobarii in cel mai scurt timp.

Pietele de pe malul Borcei raman deschise in pandemie. Comerciantii vand produsele in aer liber

Pietele din municipiul Calarasi raman deschise, spre bucuria comerciantilor care pot sa-ti vanda marfa, dar si a cumparatorilor care isi fac aprovizionarea.

Pietele agroalimentare din judetul Olt raman deschise. Care sunt conditiile

Nicio piata agroalimentara din judetul Olt nu se va inchide, s-a stabilit in cadrul sedintei organizate duminica, 8 noiembrie 2020, la Prefectura Olt. Conditiile de functionare, insa, se modifica.

De ce se inchid pietele, dar raman deschise mall-urile? Explicatiile lui Arafat

Pietele in spatiile inchise nu vor mai functiona, incepand de luni, in timp ce magazinele, inclusiv mall-urile, raman deschise pana la ora 21. intrebat care este logica unei astfel de masuri, secretarul de stat Raed Arafat a spus ca riscul de transmitere a virusului este mult mai mare in piete, unde, de exemplu, nu se poate plati cu cardul, in timp ce in magazine aplicarea regulilor este mai controlabila.

CORONAVIRUS |Mures: Toate pietele agroalimentare din judet raman deschise

Mara Toganel, prefectul judetului Mures, a declarat, luni, ca toate pietele agroalimentare din judet raman deschise, dupa ce a avut discutii cu reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Mures.

Zona montana din Romania care se afla in pericol. Localnicii sunt disperati, ce se intampla aici

Defrisarile masive afecteaza din ce in ce mai mult zonele montane din Romania. Astfel s-a ajuns ca zone care pana nu demult aveau un urias potential turistic arata acum dezolant. Spre disperarea localnicilor, care incearca sa gaseasca solutii. intr-o asemenea stare au ajuns mai multe zone din muntii Fagaras, care au cazut prada exploatarilor. Activistii .

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata de birouri din Bucuresti continua sa se dezvolte

Piata de birouri din Bucuresti continua sa se dezvolte, in primele noua luni ale anului fiind livrate spatii noi cu o suprafata cumulata de 124. 000 de metri patrati, iar dezvoltatorii au in diverse faze de constructie cladiri cu o suprafata cumulata de 388. 000 de metri patrati, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Gest extrem facut de o profesoara din Bucuresti. Ce le-a cerut elevilor la ora 22:41: Aveti la dispozitie 15 minute!

Situatie revoltatoare in cadrul scolii online, in cursul serii de ieri. O clasa de elevi in clasa a XII-a au primit un anunt total absurd, inainte cu putin timp de miezul noptii. in urma evenimentului, mai multi elevi si parinti au protestat, facand publice dovezile. Test la Economie, in miez de noapte Pandemia de COVID-19 .

Vedeta din Romania care isi minte si verifica sotul: Mi se pare normal. Ce spune el?

O cunoscuta vedeta de la noi a vorbit despre secretul casniciei sale de durata, dar si despre cum si-a verificat sotul in acest timp. Cum s-a intamplat asta si de ce crede ca e mai bine sa o faca pe ascuns? O vedeta din Romania a recunoscut! Secretul casniciei: isi minte si verifica sotul Matilda .

Ingredientul din bucatarie care ar putea deveni combustibilul viitorului. Ce secret ascunde

Multi nu stiu, dar exista un ingredient pe care toata lumea il are in bucatarie si pe care majoritatea il folosim dat fiind faptul ca se afla in compozitia unor produse de curatat aflate pe piata. Despre ce e vorba, care sunt beneficiile lui si ce secret ascunde? Ingredientul minune din bucatarie. Ar putea sa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )