Libnet.ro
UNICEF

09:30

Pietele de pe malul Borcei raman deschise in pandemie. Comerciantii vand produsele in aer liber

Adevărul Adevărul,
Pietele de pe malul Borcei raman deschise in pandemie. Comerciantii vand produsele in aer liber

Pietele din municipiul Calarasi raman deschise, spre bucuria comerciantilor care pot sa-ti vanda marfa, dar si a cumparatorilor care isi fac aprovizionarea. continuă pe Adevărul

Pietele din Alba Iulia, Sebes si Blaj raman deschise. Masurile dispuse pentru ca activitatea de vanzare sa continue

Pietele din Alba Iulia vor ramane deschise, a anuntat primarul Gabriel Plesa. in municipiu se afla doua piete unde sunt vandute legume, fructe si produse lactate.

De ce se inchid pietele, dar raman deschise mall-urile? Explicatiile lui Arafat

Pietele in spatiile inchise nu vor mai functiona, incepand de luni, in timp ce magazinele, inclusiv mall-urile, raman deschise pana la ora 21. intrebat care este logica unei astfel de masuri, secretarul de stat Raed Arafat a spus ca riscul de transmitere a virusului este mult mai mare in piete, unde, de exemplu, nu se poate plati cu cardul, in timp ce in magazine aplicarea regulilor este mai controlabila.

CORONAVIRUS |Mures: Toate pietele agroalimentare din judet raman deschise

Mara Toganel, prefectul judetului Mures, a declarat, luni, ca toate pietele agroalimentare din judet raman deschise, dupa ce a avut discutii cu reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Mures.

Comerciantii din pietele din Hunedoara si Deva au fost mutati afara. Magazinele din hale raman deschise

Comerciantii din pietele agralimentare din Deva si Hunedoara au fost mutati in afara acestora, iar magazinele din interiorul halelor continua sa functioneze.

De ce se inchid pietele agroalimentare, dar mallurile raman deschise. Explicatiile lui Raed Arafat: Modul de cumparare, cum sunt puse magazinele, contactul care se desfasoara (VIDEO)

Raed Arafat a explicat, vineri seara, in direct pentru B1 TV, decizia de a inchide pietele agroalimentare, dar a pastra centrele comerciale precum mall-urile deschise. Secretarul de stat a precizat faptul ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )