Libnet.ro
UNICEF

22:30

Pilot al uneia dintre aeronavele care au adus in tara ranitii din Muntenegru: Nu sunt de acord cu termenul eroi

Antena3 Antena3,
Pilot al uneia dintre aeronavele care au adus in tara ranitii din Muntenegru: Nu sunt de acord cu termenul eroi

Doi dintre pilotii aeronavelor care au adus in tara victimele accidentului din Muntenegru, Ion Stoiculescu si Viorel Pana, au vorbit in cadrul emsiunii Sinteza Zilei despre misiunea de salvare a ranitilor din Mu. continuă pe Antena3

Pilot al uneia dintre aeronavele care au adus in tara ranitii din Muntenegru: Nu sunt de acord cu cuvantul eroi

Doi dintre pilotii aeronavelor care au adus in tara victimele accidentului din Muntenegru, Ion Stoiculescu si Viorel Pana, au vorbit in cadrul emsiunii Sinteza Zilei despre misiunea de salvare a ranitilor din Mu.

Una dintre persoanele care au murit in accidentul din Muntenegru, ruda apropiata cu vicepremierul Gabriel Oprea

Una dintre persoanele care si-ai pierdut viata in accidentul din Muntenegru era ruda apropiata cu vicepremierul Gabriel Oprea. Gheorghe Tuca, primarul comunei Cocu din judetul Arges, unde locuia victima a.

Accidentul din Muntenegru, primele informatii despre identitatea victimelor: Cine sunt primii 4 dintre romanii care si-au pierdut viata

Doar 6 dintre cei 18 romani care si-au pierdut viata in accidentul de autocar din Muntenegru au fost identificati pana acum, a anuntat marti dupa-amiaza ambasadorul Romaniei in Muntenegru, Mihail Florovici. El a precizat ca identificarea victimelor este imposibil sa fie finalizata in Muntenegru, procedurile urmand sa continue la Bucuresti, cu participarea procurorilor muntenegreni. Agentia Mediafax publica primele informatii privind identitatea unora dintre victime. Un cuplu de pensionari din Timisoara si o femeie de afaceri din Cluj-Napoca se numara printre victimele identificate pana acum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )