Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pilotii, inginerii de zbor si stewardesele vor primi din nou pensie speciala

Antena3 Antena3,
Pilotii, inginerii de zbor si stewardesele vor primi din nou pensie speciala

Pilotii, inginerii de zbor si stewardesele vor primi, din nou, pensie speciala. Asa a decis plenul Camerei Deputatilor. Beneficiari sunt 1. 200 de aviatori ale caror pensii speciale au fost reduse in 2010. Pensia. continuă pe Antena3

Dupa noul Moto X, Motorola are o veste buna pentru vechii utilizatori: vor primi actualizari

Moto X este noul flagship al Motorola, dar nu uita nici de vechii utilizatori. Atat timp cat vor fi compatibile din punct de vedere hardware, vor primi cele mai noi actualizari software. Motorola Moto X este cel mai bun smartphone al actualei divizii Lenovo, dar Punit Soni, vicepresedinte responsabil de produsele companiei, a spus ca nu vor abandona vechile telefoane. Este o declaratie importanta, deoarece pana acum doar Apple s-a descurcat cel mai bine la a livra actualizari software pe [].

Basescu si Capatana, din nou in fata instantei. Ce vor sa verifice magistratii in cazul celor doi

Mircea Basescu si Marian Capatana ajung din nou in fata instantei. De data aceasta nu este vorba de vreo cerere din partea lor, ci se verifica legalitatea masurilor preventive. Magistratii Curtii de Apel.

Star Matinal, de la Antena Stars, s-a clasat, din nou, pe podiumul audientelor

Ieri, Star Matinal, cel mai nonconformist matinal de pe piata, a urcat, din nou, pe cea de-a treia treapta a podiumului audientelor. Astfel, in randul publicului comercial, Antena Stars, post tv.

Cristi Borcea, transportat din nou la spital

Cristian Borcea, condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, a ajuns din nou la spital, marti, de data aceasta pentru un control oftalmologic, transmite Mediafax. El a.

Kievul si separatistii se acuza din nou de iNCALCAREA armistitiului in estul Ucrainei

Ministerul ucrainean al Apararii a acuzat din nou separatistii prorusi de incalcarea armistitiului in mai multe localitati din estul Ucrainei, relateaza agentia Ukrinform, in pagina electronica, potrivit.

Familia regala se mareste! Ducesa de Cambridge este din nou insarcinata

Familia regala britanica se mareste. Anuntul mult asteptat a aparut: Ducesa de Cambridge este din nou insarcinata.

Guvernul Ponta avertizat din nou. Coruptia submineaza economiile, democratiile si securitatea din regiune

Hoyt Yee: in SUA, stim asta din propria experienta, din propria noastra istorie. Luptam in fiecare zi pentru a ne ridica la cuvintele imortalizate in Declaratia de Independenta, ca toti oamenii sunt egali si prin urmare toti americani au dreptul sa fie protejati in mod egal de lege, a spus Yee, adaugand ca si in Constitutia Romaniei scrie ca aceasta tara este guvernata de statul de drept, in care demnitatea umana, drepturile si libertatile cetatenilor, justitia si pluralismul politic reprezinta valori supreme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )