Libnet.ro
UNICEF

12:00

PIMCO: Zona euro nu poate supravietui in forma actuala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIMCO: Zona euro nu poate supravietui in forma actuala

Structura actuala a zonei euro este nesustenabila si regiunea nu va putea supravietui pe termen lung decat daca statele sunt dispuse sa renunte la suveranitate si sa se constituie in Statele Unite ale Europei, avertizeaza Pacific Investment Management Company PIMCO), transmite The Telegraph. continuă pe Ziarul Bursa

Administratorul celui mai mare fond de obligatiuni: Zona euro nu poate supravietui in forma actuala

Structura actuala a zonei euro este nesustenabila si regiunea nu va putea supravietui pe termen lung decat daca statele sunt dispuse sa renunte la suveranitate si sa se constituie in Statele Unite ale Europei, avertizeaza administratorul celui mai mare fond de obligatiuni din lume. Potrivit Pacific Investment Management Company PIMCO), care administreaza PIMCO Total Return Fund, cu active de peste 143 miliarde de dolari, zona euro nu va putea ramane in forma actuala daca guvernele din regiune nu vor ajunge la o decizie privind o colaborare mai stransa.

PIMCO, administratorul celui mai mare fond de obligatiuni: Zona euro nu poate supravietui in forma actuala

Structura actuala a zonei euro este nesustenabila si regiunea nu va putea supravietui pe termen lung decat daca statele sunt dispuse sa renunte la suveranitate si sa se constituie in Statele Unite ale Europei, avertizeaza administratorul.

Administratorul celui mai mare fond de obligatiuni: Zona euro nu poate rezista in forma actuala, decat daca statele renunta la suveranitate

Zona euro nu poate rezista in forma actuala, deoarece structura este nesustenabila si regiunea nu va putea supravietui pe termen lung, potrivit administratorului celui mai mare fond de obligatiuni. Pacific.

Scenariu demn de X-Men: broscuta care isi poate schimba forma

O broasca de dimensiunile unui nasture este primul amfibian descoperit pana in prezent care isi schimba forma. Amfibianul mutant a fost descoperit in Provincia Choco din Columbia, o regiune bogata in resurse naturale, care are cateva dintre cele mai vaste biodiversitati de pe planeta. Mai precis, broasca a fost gasita intr-o zona protejata numita Reserva [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )