Libnet.ro
UNICEF

12:00

Administratorul celui mai mare fond de obligatiuni: Zona euro nu poate rezista in forma actuala, decat daca statele renunta la suveranitate

B1 B1,
Administratorul celui mai mare fond de obligatiuni: Zona euro nu poate rezista in forma actuala, decat daca statele renunta la suveranitate

Zona euro nu poate rezista in forma actuala, deoarece structura este nesustenabila si regiunea nu va putea supravietui pe termen lung, potrivit administratorului celui mai mare fond de obligatiuni. Pacific. continuă pe B1

Administratorul celui mai mare fond de obligatiuni: Zona euro nu poate supravietui in forma actuala

Structura actuala a zonei euro este nesustenabila si regiunea nu va putea supravietui pe termen lung decat daca statele sunt dispuse sa renunte la suveranitate si sa se constituie in Statele Unite ale Europei, avertizeaza administratorul celui mai mare fond de obligatiuni din lume. Potrivit Pacific Investment Management Company PIMCO), care administreaza PIMCO Total Return Fund, cu active de peste 143 miliarde de dolari, zona euro nu va putea ramane in forma actuala daca guvernele din regiune nu vor ajunge la o decizie privind o colaborare mai stransa.

PIMCO, administratorul celui mai mare fond de obligatiuni: Zona euro nu poate supravietui in forma actuala

Structura actuala a zonei euro este nesustenabila si regiunea nu va putea supravietui pe termen lung decat daca statele sunt dispuse sa renunte la suveranitate si sa se constituie in Statele Unite ale Europei, avertizeaza administratorul.

FOTO VIDEO Aglomeratie mare la deschiderea celui mai mare Centru de Distractii din Transilvania

Brasovenii au venit cu mic cu mare va vada cum arata Coresi Shopping Resort si sa prinda primele promotii. O mare de oameni a asteptat in aceasta dimineata deschiderea oficiala a centrului.

Ce spun cei care si-au gasit un job in cadrul celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP?

Daca esti in cautarea unui loc de munca te asteptam vineri si sambata la Sala Palatului.

Dorin Chirtoaca despre cel mai mare proiect de eficienta energetica: Oamenii vor contribui cu 5-7 mii de lei

Toate blocurile rezidentiale si cladirile publice din municipiul Chisinau ar putea fi renovate in urmatorii 20 de ani. Primarul capitalei, Dorin Chirtoaca, sustine ca acest lucru se va intampla in cadrul celui mai mare proiect de eficienta energetica din municipiu.

in Europa, Romania e prima in topul tarilor cu cea mai mare viteza de internet

La nivel global, Romania se pare ca si-a pierdut pozitia in topul tarilor cu cea mai viteza de internet, e insa prima Europa. Odata la cateva luni, cei de la Ookla publica un nou raport pentru a evidentia tara cu cea mai mare viteza de internet de pe mapamond. Acelasi raport include si un top [].

FOTO Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri. Vizitatorii sunt asteptati cu premii si multe spectacole

Coresi Shopping Resort se deschide la Brasov cu 110 magazine de renume, restaurante de toate gusturile, opt sali de cinema, locuri de joaca si distractie pentru cei mici, terenuri de sport si multa culoare. Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri, 27 martie pentru public.

PIMCO: Zona euro nu poate supravietui in forma actuala

Structura actuala a zonei euro este nesustenabila si regiunea nu va putea supravietui pe termen lung decat daca statele sunt dispuse sa renunte la suveranitate si sa se constituie in Statele Unite ale Europei, avertizeaza Pacific Investment Management Company PIMCO), transmite The Telegraph.

Cum arata Coresi Brasov, pariul de 60 mil. euro al Immochan, cel mai mare centru comercial din inima tarii

Immochan, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, a inaugurat oficial proiectul Coresi din Brasov, o investitie de 60 de milioane de euro, marcand astfel prima deschidere a unui centru comercial pe piata, in 2015.

Cea mai mare societate a lui Porumboiu, acuzata ca a incasat ilegal subventii, pentru animale care figurau decedate. Milionarul: Sunt numai minciuni!

Directorul Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura APIA) Vaslui a declarat ca societatea Comcereal, a omului de afaceri Adrian Porumboiu, a fost sanctionata pentru incasarea ilegala de subventii pentru animale care figurau ca fiind moarte. Comcereal trebuie sa restituie, potrivit APIA, 2,9 milioane de euro, penalizarile totale depasind 12 milioane de euro. Porumboiu a catalogat drept dementa acuzatia APIA.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )