Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dorin Chirtoaca despre cel mai mare proiect de eficienta energetica: Oamenii vor contribui cu 5-7 mii de lei

Adevărul Adevărul,
Dorin Chirtoaca despre cel mai mare proiect de eficienta energetica: Oamenii vor contribui cu 5-7 mii de lei

Toate blocurile rezidentiale si cladirile publice din municipiul Chisinau ar putea fi renovate in urmatorii 20 de ani. Primarul capitalei, Dorin Chirtoaca, sustine ca acest lucru se va intampla in cadrul celui mai mare proiect de eficienta energetica din municipiu. continuă pe Adevărul

Romania a castigat premiul intai pentru cel mai bun proiect european Natura 2000

Pe 26 martie 2015, Anne Juganaru, secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, a participat la evenimentul de celebrare a castigarii, de catre Romania, a premiului intai pentru cel mai bun proiect european Natura 2000.

Cel mai TARE PROIECT de infrastructura. Cum ar fi sa ajungi din Europa in America, pe AUTOSTRADA. Rusii dau lovitura

Cum ar fi sa ajungem din inima Europei, la New York la volanul masinilor noastre? Acest proiect maret si indraznet ar putea deveni realitate, cu ajutorul rusilor. Potrivit unui raport furnizat de Siberian Times,.

FOTO Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri. Vizitatorii sunt asteptati cu premii si multe spectacole

Coresi Shopping Resort se deschide la Brasov cu 110 magazine de renume, restaurante de toate gusturile, opt sali de cinema, locuri de joaca si distractie pentru cei mici, terenuri de sport si multa culoare. Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri, 27 martie pentru public.

Cum arata Coresi Brasov, pariul de 60 mil. euro al Immochan, cel mai mare centru comercial din inima tarii

Immochan, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, a inaugurat oficial proiectul Coresi din Brasov, o investitie de 60 de milioane de euro, marcand astfel prima deschidere a unui centru comercial pe piata, in 2015.

Pretul tigaretelor vandute in Romania - cel mai mare din UE

Pretul tigaretelor difera foarte mult de la o tara la alta, dupa cum arata studiile de specialitate.

Cel mai bun telefon. Topul lunii martie 2015

La inceput de primavara, daca vrei sa faci o noua achizitie, asigura-te ca vei cumpara cel mai bun telefon pentru tine. Iata care este topul lunii martie. Dpuadintre aceste telefoane fusesera deja incluse pe lista telefoanelor care ne vor impresiona in 2015 de catre Playtech inca de anul trecut. Daca vrei sa iti alegi cel [].

Cel mai rapid tren din lume - vehiculele care concureaza cu avioanele si bat toate recordurile

Cel mai rapid tren din lume poate atinge viteze de peste 400 de kilometri pe ora si circula cu o viteza medie de peste 200 de kilometri pe ora. Pentru a gasi cel mai rapid tren din lume, trebuie sa calatorim in China, Japonia sau Spania. Cele mai rapide trenuri din lume ar putea ajunge de la Bucuresti la Iasi in putin peste o ora.

in Europa, Romania e prima in topul tarilor cu cea mai mare viteza de internet

La nivel global, Romania se pare ca si-a pierdut pozitia in topul tarilor cu cea mai viteza de internet, e insa prima Europa. Odata la cateva luni, cei de la Ookla publica un nou raport pentru a evidentia tara cu cea mai mare viteza de internet de pe mapamond. Acelasi raport include si un top [].

Facebook ar putea fi cea mai mare platforma de stiri din lume

In prezent, avand peste 1,4 miliarde de utilizatori, Facebook reprezinta o sursa importanta de trafic pentru detinatorii de site-uri, care urmaresc sa adune un numar cat mai mare de vizitatori de pe telefonul mobil.

Cererea de spatii industriale si logistice, cu 40% mai mare in 2014

Cererea de spatii industriale si logistice de anul trecut a fost de 209. 000 mp, in crestere cu 37% in comparatie cu 2013, totodata aceasta fiind cea mai mare valoare inregistrata in ultimii 5 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )