Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pretul tigaretelor vandute in Romania - cel mai mare din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul tigaretelor vandute in Romania - cel mai mare din UE

Pretul tigaretelor difera foarte mult de la o tara la alta, dupa cum arata studiile de specialitate. continuă pe Ziarul Bursa

Este cel mai mare titlu al carierei, a afirmat Simona Halep dupa victoria de la Indian Wells

Romanca Simona Halep, numar trei in tenisul feminin mondial, a declarat ca titlul cucerit duminica la Indian Wells California) este cel mai important din cariera sa si nu-l va uita niciodata. Acesta este cel mai.

ANM anunta vreme rece si ploioasa de Paste si de 1 Mai. Anul 2015, cel mai calduros din istorie

Administratia Nationala de Meteorologie preconizeaza ca anul 2015 va fi cel mai calduros an din istorie. Cu toate acestea, urmatoarele doua luni vor aduce multe ploi si temperaturi mai mici decat in mod.

FOTO Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri. Vizitatorii sunt asteptati cu premii si multe spectacole

Coresi Shopping Resort se deschide la Brasov cu 110 magazine de renume, restaurante de toate gusturile, opt sali de cinema, locuri de joaca si distractie pentru cei mici, terenuri de sport si multa culoare. Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri, 27 martie pentru public.

Cum arata Coresi Brasov, pariul de 60 mil. euro al Immochan, cel mai mare centru comercial din inima tarii

Immochan, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, a inaugurat oficial proiectul Coresi din Brasov, o investitie de 60 de milioane de euro, marcand astfel prima deschidere a unui centru comercial pe piata, in 2015.

Cel mai mare targ apicol, organizat la Blaj

Reprezentanti din 20 de tari, 200 de expozanti si peste 5000 de vizitatori sunt asteptati sa participe la cea de-a VIII-a editie a Sarbatorii Mierii, organizata la Blaj, manifestare dedicata apicultorilor, dar si iubitorilor de produse apicole.

Avion prabusit in Franta - al treilea cel mai grav din istoria tarii. Cele mai tragice accidente aviatice de pe teritoriul francez

Cazul avionului prabusit in Franta marti reprezinta primul accident aviatic care implica o aeronava de linie din Franta, din ultimii 15 ani, fiind totodata cel de-al treilea cel mai mare accident in ceea ce priveste numarul mortilor. Din 1990, 495 de persoane au murit in 139 de accidente aviatice in Franta.

Cine da cel mai adesea click in campaniile publicitare si cum sta Romania in comparatie cu tarile din regiune

In Romania, femeile genereaza in diversele campanii publicitare online o rata de click mai mare decat barbatii. Tinerii sunt mai activi online, comparativ cu celelalte segmente de varsta, iar utilizatorii cu studii medii interactioneaza cel mai mult cu bannerele, arata un raport al Gemius. Raportul cuprinde 13 tari din regiune si porneste de la analiza a 1. 400 de campanii derulate in septembrie.

in Europa, Romania e prima in topul tarilor cu cea mai mare viteza de internet

La nivel global, Romania se pare ca si-a pierdut pozitia in topul tarilor cu cea mai viteza de internet, e insa prima Europa. Odata la cateva luni, cei de la Ookla publica un nou raport pentru a evidentia tara cu cea mai mare viteza de internet de pe mapamond. Acelasi raport include si un top [].

Romania a castigat premiul intai pentru cel mai bun proiect european Natura 2000

Pe 26 martie 2015, Anne Juganaru, secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, a participat la evenimentul de celebrare a castigarii, de catre Romania, a premiului intai pentru cel mai bun proiect european Natura 2000.

Jack Ma, fondatorul Alibaba: Refuzat ca vanzator la KFC, a ajuns cel mai bogat om din China

Jack Ma Ma Yun), fondatorul Alibaba, cel mai mare serviciu de vanzari online din China si de pe piata asiatica, are o poveste de viata demna de un film la Hollywood, asta dupa ce anul trecut a devenit cel mai bogat chinez, cu o avere de peste 25 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )