Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cel mai mare targ apicol, organizat la Blaj

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare targ apicol, organizat la Blaj

Reprezentanti din 20 de tari, 200 de expozanti si peste 5000 de vizitatori sunt asteptati sa participe la cea de-a VIII-a editie a Sarbatorii Mierii, organizata la Blaj, manifestare dedicata apicultorilor, dar si iubitorilor de produse apicole. continuă pe România Liberă

La 25 de ani conduce cel mai mare dealer Nissan: o piata de interes pentru noi sunt masinile electrice

Paul Badea JR 25 ani) conduce de trei ani dealerul Badsi, cel mai mare dealer Nissan, primul importator al marcii japoneze pe piata locala in urma cu 22 de ani, un business cu peste 100 de angajati si cu tinte ambitioase: o cifra de afaceri de 20.

Este cel mai mare titlu al carierei, a afirmat Simona Halep dupa victoria de la Indian Wells

Romanca Simona Halep, numar trei in tenisul feminin mondial, a declarat ca titlul cucerit duminica la Indian Wells California) este cel mai important din cariera sa si nu-l va uita niciodata. Acesta este cel mai.

Eugenia, pufuletii si zacusca de Raureni, vedete pe internet. Produsele romanesti, vandute in cel mai mare magazin online din America

Eugenia, zacusca si pufuletii au ajuns si in cel mai mare magazin online din America. Celebrii biscuiti cu crema de cacao- se numara printre cele mai scumpe produse vandute pe internet, pretul unui pachet depasind 80 de lei.

Victor Ponta: Basescu, raul cel mai mare pentru Romania

Presedintele PSD, Victor Ponta, spune ca se bucura de raul lui Traian Basescu, facand referire la punerea sub urmarile penala a fostului presedinte. Eu nu ma bucur de raul nimanui. Cred in.

Indian Wells 2015: Simona Halep a trecut de Serena Williams. La un pas de cel mai mare titlu al carierei!

Este incredibil ce se intampla la Indian Wells. Dupa ce meciul dintre Halep si Williams a fost intarziat de prima semifinala, in cele din urma publicul a avut parte de un anunt surpriza din partea liderului mondial. Serena abandoneaza inaintea meciului cu romanca.

FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania se deschide la Brasov in 27 martie

Coresi Shopping, care a costat 60 de milioane de euro, este cea mai mare investitie a Brasovului din ultimii cinci ani si totodata primul mall al ultimilor ani. Coresi Shopping este situat pe platforma fostei uzine Tractorul.

Oltul grandios. Recordurile doborate de constructia colosului de aluminiu de la Slatina, cel mai mare producator de aluminiu din sud-estul Europei

Amenajarea uzinei de aluminiu Alro SA Slatina continua sa reprezinte si in prezent un reper in domeniul constructiilor din judetul Olt si nu numai. La vremea cand proiectul a fost pus in practica, acesta a doborat multe recorduri nationale in domeniu. Odata inaugurata in 1965, fabrica ce avea sa devina cel mai mare producator de aluminiu din sud-estul Europei a dus la o adevarata ascensiune socio-economica a urbei de pe raul Olt.

Cine da cel mai adesea click in campaniile publicitare si cum sta Romania in comparatie cu tarile din regiune

In Romania, femeile genereaza in diversele campanii publicitare online o rata de click mai mare decat barbatii. Tinerii sunt mai activi online, comparativ cu celelalte segmente de varsta, iar utilizatorii cu studii medii interactioneaza cel mai mult cu bannerele, arata un raport al Gemius. Raportul cuprinde 13 tari din regiune si porneste de la analiza a 1. 400 de campanii derulate in septembrie.

Cel mai ridicat rulaj din ultimele sapte saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in crestere usoara, pe cel mai ridicat rulaj din ultimele sapte saptamani, rezultat in mare parte din transferuri de tip deal cu actiuni Banca Transilvania TLV) si Fondul Proprietatea FP), perfectate in prima jumatate a zilei.

Barcelona - Real Madrid, diseara, de la ora 22.00. Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare derby din fotbalul mondial

Barcelona si Real Madrid se intalnesc diseara in campionatul Spaniei, cele doua echipe fiind despartite de un punct in clasament, catalanii situandu-se pe primul loc in clasament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )