Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri. Vizitatorii sunt asteptati cu premii si multe spectacole

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri. Vizitatorii sunt asteptati cu premii si multe spectacole

Coresi Shopping Resort se deschide la Brasov cu 110 magazine de renume, restaurante de toate gusturile, opt sali de cinema, locuri de joaca si distractie pentru cei mici, terenuri de sport si multa culoare. Cel mai mare Centru de Distractii din Transilvania se deschide vineri, 27 martie pentru public. continuă pe Adevărul

Cum arata Coresi Brasov, pariul de 60 mil. euro al Immochan, cel mai mare centru comercial din inima tarii

Immochan, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, a inaugurat oficial proiectul Coresi din Brasov, o investitie de 60 de milioane de euro, marcand astfel prima deschidere a unui centru comercial pe piata, in 2015.

Este cel mai mare titlu al carierei, a afirmat Simona Halep dupa victoria de la Indian Wells

Romanca Simona Halep, numar trei in tenisul feminin mondial, a declarat ca titlul cucerit duminica la Indian Wells California) este cel mai important din cariera sa si nu-l va uita niciodata. Acesta este cel mai.

Simeone ramane la Atletico Madrid pana in 2020. Va fi cel mai bine platit om din echipa

Argentinianul Diego Simeone si-a prelungit contractul cu Atletico Madrid pana in vara lui 2020, astfel ca tehnicianul argentinian ar putea ramane la campioana Spaniei inca cinci sezoane. El va fi cel mai bine platit om din echipa.

Cel mai mare targ apicol, organizat la Blaj

Reprezentanti din 20 de tari, 200 de expozanti si peste 5000 de vizitatori sunt asteptati sa participe la cea de-a VIII-a editie a Sarbatorii Mierii, organizata la Blaj, manifestare dedicata apicultorilor, dar si iubitorilor de produse apicole.

Cea mai mare descoperire astronomica din Romania. O nova rosie, identificata intr-o galaxie aflata la 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant

Specialistii Observatorului Astronomic din Barlad au facut o descoperire importanta: o nova rosie luminoasa, dintr-o galaxie situata la aproximativ 21 de milioane de ani-lumina fata de Pamant. Descoperir.

Pretul tigaretelor vandute in Romania - cel mai mare din UE

Pretul tigaretelor difera foarte mult de la o tara la alta, dupa cum arata studiile de specialitate.

Facebook ar putea fi cea mai mare platforma de stiri din lume

In prezent, avand peste 1,4 miliarde de utilizatori, Facebook reprezinta o sursa importanta de trafic pentru detinatorii de site-uri, care urmaresc sa adune un numar cat mai mare de vizitatori de pe telefonul mobil.

Bancile, companiile IT si cele petroliere au beneficiat cel mai mult de reducerea CAS cu 5%

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera au resimtit cel mai mult beneficiile masurii fiscale de reducere cu 5% a contributiei de asigurari sociale datorata de angajator, potrivit unei analize Accace.

Subiectele zilei: PSD pregateste din nou martea neagra. Ponta vrea sa opereze Codul Penal; Cel mai bun sistem de invatamant din lume scoate materiile clasice din programa; Teroristii de la Revolutie, prostie crasa sau diversiune?

Putin va porni cel de-al treilea razboi mondial. Lech Walesa, liderul miscarii sindicale poloneze care a luptat impotriva comunismului si a Razboiului Rece, a declarat public ca Vladimir Putin este pe cale de a porni Cel De Al Treilea Razboi Mondial. Medicamente ieftine, acelasi efect ca cele scumpe promovate de farmacii. Care sunt si cat costa. Fiecare medicament scump de pe piata are si o alternativa mai ieftina, care are exact acelasi efect, subliniaza reprezentantii producatorilor de medicamente.

Cine da cel mai adesea click in campaniile publicitare si cum sta Romania in comparatie cu tarile din regiune

In Romania, femeile genereaza in diversele campanii publicitare online o rata de click mai mare decat barbatii. Tinerii sunt mai activi online, comparativ cu celelalte segmente de varsta, iar utilizatorii cu studii medii interactioneaza cel mai mult cu bannerele, arata un raport al Gemius. Raportul cuprinde 13 tari din regiune si porneste de la analiza a 1. 400 de campanii derulate in septembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )