Libnet.ro
UNICEF

09:00

Piraeus Bank propune SOLUTII INDIVIDUALE pentru clientii care au credite in franci elvetieni

Antena3 Antena3,
Piraeus Bank propune SOLUTII INDIVIDUALE pentru clientii care au credite in franci elvetieni

Piraeus Bank va propune solutii individuale pentru clientii care au credite in franci elvetieni, care sa mentina ratele lunare aferente imprumuturilor la un nivel apropiat celui din luna decembrie 2014, a. continuă pe Antena3

Piraeus Bank propune solutii individuale pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Piraeus Bank va propune solutii individuale pentru clientii care au credite in franci elvetieni, care sa mentina ratele lunare aferente imprumuturilor la un nivel apropiat celui din luna decembrie 2014, a anuntat joi banca.

Raiffeisen Bank scade dobanda pentru clientii cu credite in franci elvetieni

Raiffeisen Bank a anuntat scaderea dobanzii pentru clientii institutiei bancare cu credite in franci elvetieni, cu cinci luni inainte de termenele contractuale, ca masura de sprijin in contextul aprecierii.

Falimentul personal, solutia pentru romanii care nu isi mai pot achita creditele. Iata in ce conditii puteti apela la ea

O solutie viabila pentru romanii care nu isi mai pot achita creditele in franci elvetieni ar fi putea fi falimentul personal, pentru care Guvernul a dat unda verde in luna octombrie a anului trecut. Odata.

Ungaria: Viktor Orban exclude o noua interventie a statului intre banci si clientii care au credite in franci elvetieni, dupa conversia de anul trecut

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ca statul nu va interveni din nou intre banci si cetatenii care si-au luat credite in franci elvetieni, dupa ce, anul trecut, guvernul a impus bancilor conversia creditelor ipotecare in valuta in valoare de 14 miliarde de dolari in forinti, scrie Reuters.

Windows 10 va fi gratuit, timp de un an de zile, pentru cei care au licente pe Windows 7, 8 sau 8.1

Compania Microsoft a lansat oficial pentru desktop, laptop, tablete si smartphone-uri Windows 10. Ce este cu adevarat important este ca noul program de operare pentru segmentul de PC cat si pentru segmentul de tablete si smartphone-uri va fi GRATUIT timp de un an de zile, potrivit pcworld. com.

Premii pentru cei care isi achita impozitele cu cardul

Tranzactiile efectuate cu cardul pentru plata impozitelor si taxelor la nivel national au inregistrat anul trecut o crestere de 31%, la circa 175 milioane de lei, evolutie sustinuta de majorarea de peste 2,5 ori a platilor efectuate online, se arata in comunicatul Visa Europe. Mai mult, romanii au folosit anul trecut mai des cardurile pentru a-si achita obligatiile fiscale si au realizat aproape 490. 000 de plati electronice.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )