Libnet.ro
UNICEF

08:30

Plagiatul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, confirmat: O asociatie specializata pe domeniu a analizat teza si a dat verdictul

B1 B1,
Plagiatul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, confirmat: O asociatie specializata pe domeniu a analizat teza si a dat verdictul

Site-ul plagiate. ro a emis un comunicat de presa al Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR) in care anunta ca a analizat in urma sesizarii din partea presei lucrarea de. continuă pe B1

Reactia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa autodenuntul lui Ghita: Nu am plagiat. Sunt afirmatii defaimatoare

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a reactionat marti seara, dupa autodenuntul depus de Sebastian Ghita, si a spus, despre teza ei de doctorat, ca nu este plagiat. Cu referire la teza de.

Laura Codruta Kovesi: Se angajeaza firme pentru intimidarea procurorilor DNA (VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a declarat luni seara ca mai nou sunt angajate firme pentru intimidarea sa si a procurorilor DNA. Cat priveste lovitura primita de DNA in cazul primarului Cr.

Laura Codruta Kovesi: Mai nou vad ca se angajeaza firme private, platite cu bani multi, sa intimideze procurorii DNA. E o abordare noua pentru Romania

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat luni seara, la TVR 1, ca a observat in ultima perioada o noua abordare in incercarea de intimidare a procurorilor Directiei Anticoruptie, prin angajarea de companii private platite cu bani multi.

Laura Codruta Kovesi: Asteptam ca demisia lui Gabriel Oprea sa fie citita in plen, sa fie publicata asa cum scrie in lege si putem vorbi despre efectele ei numai din momentul publicarii (VIDEO)

Demisia lui Gabriel Oprea a fost comentata si de procurul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Invitata intr-o emisiune tv, aceasta a afirmat ca va astepta ca demisia fostului ministru sa devina oficiala.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Profesorii universitari confirma plagiatul

Dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita, Laura Codruta Kovesi mai primeste o lovitura. Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR), din Cluj Napoca, confirma plagiatul sefei.

Laura Codruta Kovesi reactioneaza dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita: Teza de doctorat imi apartine in totalitate si nu am plagiat

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, reactioneaza dupa ce deputatul Sebastian Ghita a depus marti un autodenunt la Parchetul General in legatura cu raportul.

Laura Codruta Kovesi, la TVR: Mai nou se angajeaza companii private straine sa vina sa intimideze si sa hartuiasca procurori in Romania

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca nu stie de ce a demisionat Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE. Kovesi a facut, luni seara, mai multe declaratii privind dosarele blocate prin votul Parlamentului si cazul Gabriel Oprea.

Comentariu Deutsche Welle: Steaua Laurei Codruta Kovesi incepe sa apuna

Acuzatia de plagiat la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a iscat reactii aprinse in mass-media. Jurnalistul Horatiu Pepine de la Deutsche Welle scrie intr-un amplu comentariu ca ne aflam la un punct de cotitura si ca steaua procuroarei incepe sa apuna.

Sebastian Ghita relanseaza o problema ingropata oficial in 2012: Laura Codruta Kovesi, acuzata iar de plagiat. Cine minte?

Membrii Consiliului National de Etica, dar si fostul ministru al Educatiei de la acea vreme, Ecaterina Andronescu, se indoiesc de capacitatea lui Sebastian Ghita in 2012 un simplu afacerist, iar astazi urmarit penal in mai multe dosare de a falsifica un raport pe baza caruia sefa DNA, Codruta Kovesi, a primit verdict de neplagiat in teza sa de doctorat.

Plagiatul Codrutei Kovesi a ajuns in Deutsche Welle: Steaua sefei DNA incepe sa apuna

Noi acuzatii privind integritatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, pun in mare dificultate sistemul de putere din Romania, care s-a sprijinit explicit pe lupta impotriva.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )