Libnet.ro
UNICEF

17:30

Plahotniuc nu mai are majoritate sa fie votat prim-ministru

Adevărul Adevărul,
Plahotniuc nu mai are majoritate sa fie votat prim-ministru

Sase din cei sapte deputati PLDM care au participat la formarea noii majoritati parlamentare de la Chisinau, si-au retras semnaturile din Declaratia oficiala de sustinere a lui Vlad Plahotniuc la functia de premier, a declarat deputatul liberaldemocrat Valeriu Ghiletchi. continuă pe Adevărul

PLDM, in asteptarea candidatului democrat la functia de prim-ministru

Fractiunea parlamentara a PLDM va decide miercuri, 13 ianuarie, daca adera sau nu la noua coalitie de guvernare de la Chisinau. Liberal-democratii asteapta ca PD sa anunte candidatul la functia de prim-ministru.

Era foarte slaba iar medicii i-au spus ca mai are de trait doar 48 de ore. Cum arata acum tanara care a invins anorexia

O tanara care a fost la un pas de moarte din cauza anorexiei, care a inceput sa se manifeste inca de la varsta de 14 ani, si-a revenit spectaculos dupa ce medicii i-au spus ca mai are de trait doar 48 de.

Plahotniuc risca sa ramana fara majoritate in Parlament

Noua coalitie de guvernare de la Chisinau, anuntata la inceputul acestei saptamani de liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, ar putea sa se destrame. Cativa liberal-democrati au anuntat deja ca isi retrag semnaturile din declaratia de constituire a noii majoritati dupa ce democratii au insistat, intr-o declaratie catre seful statului, asupra candidaturii lui Vladimir Plahotniuc la functia de prim-ministru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )