Libnet.ro
UNICEF

13:00

Plangere la Politie in Dambovita, dupa ce pe mai multe masini au fost lipite afise cu mesaje anti-PSD si Victor Ponta

B1 B1,
Plangere la Politie in Dambovita, dupa ce pe mai multe masini au fost lipite afise cu mesaje anti-PSD si Victor Ponta

Reprezentantii PSD Dambovita au sesizat Politia si Biroul Electoral Judetean ca in noaptea de sambata spre duminica pe mai multe masini au fost lipite autocolante greu de dezlipit cu mesaje denigratoare la. continuă pe B1

ANOFM: Peste 16.600 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Timis, Hunedoara, Brasov si Iasi, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). De asemenea, peste 3. 300 de persoane vor participa in luna iunie la 162 de cursuri de formare profesionala, cele mai multe in Dambovita, Iasi si Galati.

UPDATE. Incidente in mai multe sectii din Capitala. 50.000 de angajati ai MAI, in dispozitiv de alegeri

Procesul de vot, in sectiile 158 si 159 a fist intrerupt. Decizia a fost luata de presedintii celor doua sectii de votare dupa ce mai multe autocare cu alegatori au ajuns sa voteze. Dupa primele informatii, acestia ar fi angajati ai unei firme de intretinere. Peste 30. 000 de angajati ai MAI, pazesc sectiile de votare.

Un barbat din Dolj a fost ucis cu mai multe lovituri de topor si aruncat intr-o padure

Victima in varsta de 49 de ani, din comuna Daneti, a fost ucisa cu mai multe lovituri de topor. Trupul barbatului a fost gasit intr-o padure de la marginea localitatii.

Incidente electorale. Presedintele unei sectii de votare din Sectorul 6, acuzat ca a bagat mai multe buletine in urna

Un alegator a sesizat ca la sectia de votare 1. 207, deschisa la Scoala 168 din sectorul 6, mai multe buletine de vot au fost introduse in urna de presedintele sectiei de votare, potrivit unor surse din MAI.

Evacuare cu scandal in cartierul Berceni. mai multe persoane ameninta ca-si dau foc

Pompierii de la ISU Bucuresti au fost solicitati sa intervina, joi dimineata, in cartierul Berceni, unde mai multe persoane s-au stropit cu benzina si ameninta ca-si dau foc.

VOT iNCHEIAT in mai multe tari asiatice. 10 romani au votat in Coreea de Nord

Votul pentru alegerile europarlamentare s-a incheiat deja in mai multe tari asiatice, ca urmare a diferentelor de fus orar, la sectia din Phenian, Coreea de Nord, votand 10 persoane, in China -75, iar in.

Meteo. Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla duminica sub Cod galben de furtuni fiind asteptate inclusiv caderi de grindina.

Bucuresti: Presedintele unei sectii de votare, surprins introducand mai multe buletine de vot in urna

Un alegator din Bucuresti a sesizat, duminica, in timp ce se aflala vot in cadrul scrutinului pentru ParlamentulEuropean, ca presedintele sectiei de votare a introdus mai multe voturi in urna. Totusi,.

Meteo. Cod galben de furtuni si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, sambata, sub Cod galben de furtuni fiind anuntate descarcari electrice, grindina si cantitati de precipitatii ce pot depasi izolat 25 de litri pe metru patrat.

UPDATE Cod galben de furtuni si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, sambata, sub Cod galben de furtuni fiind anuntate descarcari electrice, grindina si cantitati de precipitatii ce pot depasi izolat 25 de litri pe metru patrat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )