Libnet.ro
UNICEF

01:05

Planul secret al Germaniei in privinta Greciei. Vrea sa iasa din zona euro

Antena3 Antena3,
Planul secret al Germaniei in privinta Greciei. Vrea sa iasa din zona euro

Germania vrea ca Grecia sa fie exclusa din uniunea monetara pentru a intimida Franta si a o face sa accepte modelul sau al unei zone euro disciplinare, a estimat sambata fostul ministru elen al finantelor. continuă pe Antena3

Monica Iacob Ridzi vrea sa iasa din inchisoare

Monica Iacob Ridzi face o noua incercare de a iesi din inchisoare. Judecatorii Tribunalului Ilfov decid azi daca intrerup executarea pedepsei. Fostul ministru al Tineretului si Sportului a cerut sa.

Increzatoare in privinta Greciei, Wall Street incheie saptamana in crestere neta

Wall Street a crescut brusc vineri, dupa o saptamana agitata, dupa ce, asemenea omologilor sai europeni, si-a recastigat optimismul asupra Greciei iar ingrijorarile provocate de China s-au atenuat, de asemenea: Dow Jones a castigat 1,21 %, iar Nasdaq 1,53%, transmite AFP.

DECIZIA in privinta Greciei va fi luata ASTAZI. Anuntul facut de Eurogrup

Creditorii internationali ai Greciei vor lua o decizie referitoare la programul de reforme propus de Guvernul elen probabil astazi, a declarat vineri presedintele Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem, relateaza.

Planul secret al sefilor tribali si de clan

Potrivit The Independent, sefii tribali influenti din Siria au negocieri secrete, in curs, cu puterile occidentale si cu tarile din Golf pentru mobilizarea contra Statului Islamic.

Un tanar dat urmarire generala a fost prins, in Vama Bors, incercand sa iasa din tara cu actele altei persoane

Un tanar a fost prins miercuri seara la Vama Bors, incercand sa paraseasca Romania folosind actul de identitate al iubitului surorii sale, informeaza Mediafax. Tanarul in varsta de 24 de ani, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )