Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ploile abundente si vantul puternic au facut ravagii in mai multe orase din tara. in Bucuresti, mai multe masini au fost avariate

Antena3 Antena3,
Ploile abundente si vantul puternic au facut ravagii in mai multe orase din tara. in Bucuresti, mai multe masini au fost avariate

Si ploia abundenta si vantul puternic au creat mari probleme. Un tren de calatori a ramas blocat in Brasov dupa ce mai multi copaci doborati de vant au cazut pe sine. in plus, 150 de oameni dintr-un sat. continuă pe Antena3

Vantul puternic rupe copacii si cablurile de inalta tensiune, in Bucuresti. Cum sa evitam pericolele

Doi copaci au cazut, joi, peste cateva masini parcate. Nu au fost victime, angajatii ISU Bucuresti raportand doar pagube materiale. insa vantul puternic a rupt mai multe cabluir de curent, iar reclamele de pe mai multe panouri publicitare au fost smulse de vantul puternic.

Ministerul Muncii a descoperit mai multe nereguli la centrul de plasament din Galati, unde copiii ar fi fost batuti

Inspectorii Corpului de control al Ministerului Muncii au identificat o serie de probleme la Centrul de plasament nr. 3 din Galati, unde personalul a fost acuzat ca ar fi batut si amenintat cu moartea copiii: desi este destinat minorilor, sunt cazati si tineri de peste 18 ani, are dormitoare cu mai multe paturi decat prevad standardele, dar nu exista proceduri pentru gestionarea cazurilor de abuz asupra copilului.

Revitalizarea metabolismului: 10 modalitati prin care puteti arde mai multe calorii

Stimularea metabolismului are un rol important in mentinerea unei vieti sanatoase si in atingerea greutatii dorite, dar rapiditatea cu care organismul arde calorii depinde de mai multi factori. Barbatii au tendita sa arda mai multe calorii decat femeile, chiar si atunci cand se odihnesc. Pentru majoritatea oamenilor, metabolismul incetineste in mod constant dupa varsta de 40 de ani. Desi nu puteti controla varsta, sexul sau genetica, exista alte modalitati prin care va puteti revitaliza metabolismul.

Constanta: Barbati retinuti dupa ce ar fi inselat mai multe firme platind cu file CEC false

Trei barbati din Constanta, care au pretins ca sunt administratori de firma, au fost retinuti, fiind acuzati ca au inselat reprezentantii mai multor societati comerciale prin achizitionarea de diverse.

Carne de cal vanduta pe holurile unui spital din Iasi. Mai multe cadre medicale, implicate intr-o ancheta a Politiei

Politistii ieseni incearca sa descopere identitatea unei femei care a vandut carne de cal mai multor medici si asistente, chiar in incinta spitalului, pacalindu-i ca ar fi carne de vitel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )