Libnet.ro
UNICEF

22:45

PMP se va adresa Comisiei Europene in problema votului romanilor din diaspora

B1 B1,
PMP se va adresa Comisiei Europene in problema votului romanilor din diaspora

Eugen Tomac a declarat ca PMP se va adresa Comisie Europene in problema cadrului juridic ce reglementeaza exercitarea dreptului de vot de catre romanii din diaspora, transmite Agerpres. Cadrul juridic . ) in. continuă pe B1

Problema votului din diaspora, in atentia PMP. Ce intentioneaza sa faca formatiunea politica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat duminica, la Deva, ca formatiunea politica pe care o conduce se va adresa, saptamana viitoare, Comisiei Europene cu privire la cadrul juridic ce reglementeaza exercitarea votului de catre romanii din diaspora, conform Agerpres.

Romania a solicitat Comisiei Europene posibilitatea de a transfera un procentaj mai mare de 3% intre axele PNDR

Romania a solicitat Comisiei Europene posibilitatea de a transfera mai mult de 3% intre axele de finantare ale Programului National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007 - 2013, precum si prelungirea cu sase luni a termenului de rambursare a platilor in cazul proiectelor derulate cu fonduri europene, a declarat secretarul de stat in Ministerul Agriculturii George Turtoi, pentru Agerpres.

Ce le-a transmis Klaus Iohannis romanilor din Italia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, reprezentantilor comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca a sustinut schimbarea legislatiei electorale, care e primul pas in reformarea institutiilor politice, relateaza Mediafax.

Parlamentarii care reprezinta Diaspora solicita organizarea de discutii cu Klaus Iohannis cu privire la problemele romanilor din strainatate

Cei sase parlamentari de Diaspora solicita organizarea unei intalniri la Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre problemele romanilor din strainatate, potrivit unui comunicat al.

Parlamentarii de Diaspora vor sa discute cu presedintele Iohannis despre problemele romanilor din strainatate

Parlamentarii care reprezinta romanii din strainatate si-au propus sa se intalneasca cu presedintele Iohannis caruia sa-i spuna despre problemele cu care se confrunta romanii din Diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )